[DMMx角川]艦隊收藏[7] 春活最後一星期

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
每日10000油都唔出roma

撈左幾多日?

準備第六日

咁都係6萬油,非提請準備好10萬油去打撈

燒左11萬油啦,出左兩L隻記,未見roma

撈左幾多日?

準備第六日

羅馬非一日撈成 俾啲掙扎
e5 撈船咁多位係卡A勝撈定斬左再周回撈?
資源邊邊會用多d?水打卡A撈定機動撈會用多d資源?

條條大路通羅馬

撈左幾多日?

準備第六日

相反 兩隻Roma 未見Littorio
有冇得交換

撈左幾多日?

準備第六日

有冇得交換

我頭兩場E5丙撈船連出兩架Littorio
比架你交換Roma比我

撈左幾多日?

準備第六日

有冇得交換

我頭兩場E5丙撈船連出兩架Littorio
比架你交換Roma比我

我都想交換 不過比隻改一左既+無裝嘅你
lm
無速吸流點先斬到boss
第一次打甲 血都扣唔到乜滯

咁要睇運氣喇

睇運 我t有利+支援就斬左

我冇速給機動同航都只係差幾十血

最好有t有利啦 要d運氣

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
金鋼 38+381 bismarck 38+381 長門 46+41 扶桑 41+41
有冇用錯炮

2隊
amw 木曾 bep 初月 大井 足柄
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
金鋼 38+381 bismarck 38+381 長門 46+41 扶桑 41+41
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
足柄轉那智(斬殺個陣),因為足柄未證實特效,但係那智證實咗
削血用摩爺
兩隻DD削血用先制對潛,斬用正常裝
北上+木曾

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
削血用摩爺
北上+木曾

金剛型用試製35.6啦 適性砲好似係
Aww同bep落ci裝 木曾落oto 摩耶開窿帶夜偵 初月換大天使/綾波多隻ci 足柄轉那智比FuMO25佢
洗個面再去打 加油

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
削血用摩爺
北上+木曾

between 我隻秋月只係用嚟對潛,冇裝高角炮

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
削血用摩爺
北上+木曾

秋月對潛

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
削血用摩爺
北上+木曾

秋月對潛

因為我隻秋月結咗婚,所以一個四式同三式可以先制,而且自身對空高又可以打吓飛機

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
削血用摩爺
北上+木曾

秋月對潛

因為我隻秋月結咗婚,所以一個四式同三式可以先制,而且自身對空高又可以打吓飛機

大材小用
有名你叫防空驅逐艦
bb炮來講 優先上哂51同mk7先啦

In水打i trust
今次真係好睇基航智商

基航全部九六式哈哈哈哈

我而家出個4隻戰艦
有冇用錯炮

2隊
足柄轉摩耶
初月轉霞改二乙
加/唔加
木曾轉布丁

會唔會好d

金剛型381炮會減命中
削血用摩爺
北上+木曾

秋月對潛

大材小用
有名你叫防空驅逐艦

有摩爺AACI咪夠
就算唔放秋月,我都係會放其他對潛DD
咁嘅情況之下秋月有先制,又高對空,數值上梗係揀秋月
新手過左丙留名
撈大淀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞