[PC/PS4/Switch] 三國志14 (18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
啲AI都識派人去外國
好似冇見過啲AI用外國勢力啲戰法同名品咁
我跟住你地咁打
打到襄陽 點知加入聯盟 同埋劉璋一齊打 俾佢食撚埋
想請教下 點解用趙雲會單挑輸俾樂進同文聘... 關唔關護衛個性事
我玩頂級 趙雲冇傷病 旁邊有諸葛亮,劉備,霍峻
隨機野
冇得解
因為一騎唔生效
btw主公你太黑仔
但開場又有個一騎logo係到
1.pk版多左D新個性 已經好唔同
2. 多左地利 姐係占到成個州有州既特性
3. 有得同外國外交 做一個養成武將同囉科技
4. 多左偽報系統 令戰術有唔同想法 令高智低統文官有發揮作用
5. 有得比錢叫異民族打尻對面
其實加既野都算多 理念係有
但唔夠係因為主要ai唔太識用同仲未好夠勁咁囉
所以都係要買
不過如果而家想買又無discount可以等到3 月25 號 免費更新完先買
因為3月25 號更新比較重要
佢可以自己創作獨有個性(雖然唔知可以整到邊)
加上有得結婚同結義
同埋而家暗恥係慢慢逐D逐D咁擠牙膏整隻game(唔知係咪因為想打擊mod)
理論上3 月25 號先叫完成
仲有啲季票
暗榮終於跟上外國game廠
識得出DLC輪迴
而家劑牙膏式 名叫更新 實側做緊公測 等人唔知幾時買好 真識玩
我覺得下個更新係會出舌戰
單挑random好D除非整到310 咁 如果唔係太屈機 好易屈死ai
311 太多bug ai又廢不過成十幾年前唔怕
唔係好識用外族
見佢淨係送幾隻人比我
用來打杖 做唔到內政 唔明咩唔識用
真係得幾隻人送?
會唔會有兵送?
見樓上話可以比錢請佢地打人 又搵唔到粒制
唔該
比錢請佢打人好似要事件定外交果邊?
送幾個人仔比你囉 兵唔會送
就係比錢照打 唔打邊有錢拎
btw可能其他國家比左錢你打
點睇自己咩爵位,明明拎咗兩個州但開唔到事件,話我有爵位,州刺史都做唔到
外族關係友好以上唔會打你wor,仲年年送兵比我, 外族行得好快,好過用錐行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞