[PC/PS4/Switch] 三國志14 (18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
lm
208劉備都幾難玩
完全唔夠人用
之後劉璋會出兵打張魯變相冇得開入蜀事件]
三國志14 季票

請問咩黎,貴好多
信長之野望有新作了
張魯比劉璋滅國?
劉璋會出兵打張魯?唔係永遠都係定軍山演集?
從來只係擔心張魯俾曹操打爆 唔會擔心劉璋
稱霸五丈原好難S 有無人有教學?
可能我玩頂級掛,但係1.06之前劉璋頂級都係afk
更新後 見過電腦梓潼會攻漢中
劉備定劉璋先
劉璋唔攻係因為主義問題
劉備都唔攻既話先可能係地理問題
以前試過 無論係王道 劉備 同霸道新勢力
都未見過佢地會攻漢中
試過修改到漢中得返五千兵 都唔攻
只會攻個關口

更新咗之後
整咗個古武將霸道新勢力
漢中有兩萬幾人 俾佢攻咗落黎
玩董卓連合軍劇本用劉虞佔左3個城後劉焉條pk同張魯大統合左
大統合真係唔開好過開屌佢老母整數據條友放出黎之前自己有無玩過?
真係要夠人先好玩大統合,劉焉條pk一下統合南方有幾百人,仲要有d前一round仲開緊片下一round走去投降,都short short 地
我得趙雲同袁紹公孫d班底,你打生打死搶城佢一個唔該統合5,6個城,真係仲衰過玩志在千里,玩都無癮
仲有大統合會破壞玩家同官方劇情。。。。
啲歷史劇情錯哂 搞到我棄左個save 做果個有無自己行一次試下先放出街
暗恥用腳做game 都係v大勁 全靠v大救番起個自創個性

張楊軍張燕+異族vs袁紹軍健康袁紹

張楊張燕同袁紹冇厭惡
張燕冇猛者 唔係單挑滅隊
打完之後袁紹直接死咗
發生咩事

同一樣既錯究竟AI可以犯幾多次
玩超級英雄亂舞關羽 一打到孫權潼關 孫策許褚合併 打到長安 司馬炎甘寧合併 一直無打過陳留 會唔會over左少少
暗恥話出新信長好似即刻放棄左成隻game咁 無後續更新消息
咁都好既 起碼可以慢慢mod
會唔會順手研發埋315?
315 應該都要5 年後啦 而家佢地整新信長
個二分天下劇本十萬攻唔攻到上去
我收翻 合併係英雄亂舞係唔錯 我統一西北 孫策統一河北 司馬炎統一揚州荊南 何進統一南中川蜀 依家好似四國大亂鬥幾好玩 唔會好似平時咁勸降小國平推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞