[PC/PS4/Switch] 三國志14 (18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇人同我一樣用唔到van個修改器
路徑設定啱
但開左驚都話偵測唔到遊戲程序
你超級定頂級 超級既話應該唔難㗎喎
當佢出師表咁打咋嘛
疑兵走子午谷徉攻長安
大軍出祈山打天水
拎到天水之後點打都得啦
超級 唔算難打 只係啲AI已經無人發展 重要係咁燒燒燒好戇鳩
我打哂成個大西北 除左成都同漢中 其餘都重係細城
魏國有啲城直頭得一條友 齋徵兵 然後出賊又係佢
整班五一居士負責搞治安囉
跟維基整左埋名士後代 四相啲仔 張翼 全部照老竇五維減10-15
吳國重要唔知點解永遠同山越敵對 都幾還原歷史
係咁係山越座山到起落石同箭塔
咁蜀吳好多都要減,徐盛果d垃圾都8x統,李典樂進藏霸果d要全部加,個遊戲更加唔平衡,變左魏國獨大
徐盛都垃圾
事實上曹魏真係獨大㗎喎
唔係既話點會有孫劉聯軍
徐盛 丁奉後期人才但出師表一年就死
日本仔根本蜀國志 關興張苞都可以有獨立戰法 又有專武
士shit 劉表都有獨立戰法wor, 不過我都覺蜀國將軍數值偏高, 孟獲羅憲果d 後期變左神將
得罪講吳國果班後期除左4陸遜父子同丁奉其他好多都誇大左,徐盛合肥太肉酸能力一定唔及丁奉,黃蓋都冇86統佢d 2打6有
士燮 劉表話哂都一方諸侯
張苞重早死過老竇
原來開壽命無 就算一百歲都唔會死以為最盡都係去副九十九就會系統死
有冇人試過自己控制個君主死?死左個主義經驗LV會唔會冇晒?
唔會 照繼承 但新君主同武將相性差異大有機會直接下野
準備多啲命令書 低忠果啲武將叫去出去搵野防止俾人登走
有冇人幫到我
Ps4幫你唔到
三國志
4 分鐘 ·
呂布:「朕才是站在三國時代頂點的男人!」
皇帝呂布4月28日舉天下之兵討伐違抗朝廷之逆賊!
『三國志 14 with威力加強版』將於4月 28日 推出 包含 假想劇本 「 皇帝呂布 」 、 追加事件名鑑功能 及 擴充事件編輯功能 等 免費更新 並同步 發售 付費 DLC劇本「征伐南蠻」&事件組合 、 稱霸戰記模式專用劇本「吳平定戰」、「諸葛亮北伐」事件組合 及 『三國志 13』武將臉孔 CG組合第2彈 。
皇帝呂布站上中華大地頂點,舉天下之兵討伐違抗朝廷的「逆賊」的假想劇本「皇帝呂布」
善用奇計,用兵之精隨在於奇的「攻心為上」的諸葛亮與孟獲對決的「征伐南蠻」。
還是速戰速決,體驗三國時代最後一戰的終局之戰「吳 平定戰」!
以及更多免費更新及付費DLC內容將於4月28日日發布。
#KT快報
#三國志14PK
更多詳細:
https://bit.ly/3sGB95B
☄中華壯闊土地,更潛無限戰略!☄
PS4/Switch/Steam『三國志14 with 威力加強版』現正發售中:
https://bit.ly/3kILdHR
嘩屌 下個更新既戰記制霸係晉滅吳之戰

https://www.4gamer.net/games/525/G052527/20210422112/

啱啱玩完楊奉 今次玩下李傕都好
又有劉表劉璋
準備定無限投石石牆
有冇人試過觸法事件-[請求xx發動攻擊]
個異族會出幾多兵去打?
打唔入會唔會再打?
六萬
打到死晒為止
成堆火陷阱
打城可以硬磨磨爆但打關真係垃圾
除非座城係山城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞