[PC/PS4/Switch] 三國志14 (18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇啲英文似係同 Nijisanji 彩虹社collab
出Vtuber角色 有三個V
即係好似之前 銀英 咁
我試過野戰捉到人,但捉人條友少於1000兵有"膽小"個性,自動回城,叫佢響出面遊走多一陣都唔滯
玩邊個?
我韋康登用到孫權的費棧

叫做有一個打得吓
周郎定江東 周瑜 超級
已經無再挑戰 下次挑戰都係高級算
而家玩緊正始司馬 高級
不過真係好好玩
志之千里以外既孫家難得去邊
捉到再登咗成公英

終於有第一個魚陣佬
魚低機率用技,其實冇影響咩?
我都係鍾意魚鱗>鋒矢 由其玩高難度AI加成多過你
你鋒矢硬磨 唔夠頂到斷糧 掂掂都可能蒸發左

方圓雁行有時都唔錯
有無研究過部腦要幾勁先好玩呢代?
次次LOAD都等超過成分鐘。
我指LOAD返個SAVE
我買文書機150mx i5 第8 代 玩得耐會過熱 8000$
諗住壞左先換番部打機用

有冇人有試過呢個情況?
冇玩兩日突然之間就load唔到所有save
淨係有download過免費嗰啲古武將
都仲係寫住已購買
你地一個劇本,一般玩幾多年?
我依家劇本原本係有好多勢力,玩到17年, 袁紹已經占左大半版,就快得返我同佢
好冇癮
五年內一定破局
利申超級
玩頂級啦,呢排玩緊發覺原來係有得玩
有無跟住做?
Sorry唔記得咗講我係PS4版
救你唔到 官方bug重玩啦
韋康2年破局

瘋狂佔府 --> 搞到馬家軍忍唔住出城反佔府 --> 野戰消滅對方有生力量兼捉人 --> 搞到對方城得幾千兵 --> 平時於天水附近的府搜索定"齊射"同"混亂"戰法並學習之 --> 自己行"義勇軍"事件加兵 (之前果個月練定兵,新加的兵都會士氣up) --> 推埋去佢城狂用"齊射"同"混亂"就可得多一城 --> 破城一次過登用六七個武將 (除咗姓馬的全降) --> 破局

利申超級
玩劉璋玩到心很累
個個AI都垃撚圾
要幫馬家軍守天水同幫劉表守襄陽
孫權條廢物連失盧江同柴X比曹操
劉表仲搞笑,曹操打江夏,佢襄陽重兵去援救,差唔多上岸番轉頭入城由得江夏冇撚咗
ai 成日針對on99, 有次係建安柴桑條友山長水遠黎打我,點知行到半路比人偷襲回唔到防比人滅埋
啲AI完全唔識平均分配兵力
不務正業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞