智商低過70已經係智障,下圖啲nigga國家係點生存的?

399 回覆
922 Like 94 Dislike
咁是但一個連登仔去到都做到政要啦 個個IQ120以上
一樣咋喎
banana yes......
yummy yummy
佢應該講緊唇盤,
非洲有個民族會放個圓盤落下唇, 越撐越大, 成隻碟咁質落去, 下唇係直頭中空, 得個大圈圈
發現自己原來係智障
我iq得80
有冇jm同我繁殖個資優寶寶
人地連隻字點解都唔識 點做test
....智商test應該係想你係無訓練下做...

樓主 你輕度?
https://thetab.com/us/2017/04/10/which-major-has-highest-iq-64811/amp

個問題係iq test本身
science本身就係搵規律 數字化 同主流既iq test做既一樣
當啲卷係past paper日日做咪得
氹得掂大陸佬課金就得啦,洗撚高智商咩,大陸佬100咪又係畀佢地呃
夾埋宣明會幾十年黎呃左香港人幾多錢
一帶一路計劃就係想佢哋破產
但佢哋智商低到以為支那狗咁好義務幫佢哋起基建
香港NO.1 但比班弱智做高官去管自己
2002,2006?
return to monke
或者調返轉講 iq高既,神童個類人 佢地會係邊一個方面表現到佢哋係神童 咪証明到iq同咩科最有correlation
找資料睇清楚D啦。名單上有打 * 的國家 (如,北韓,大量非洲國家) 其實係代表根本無資料,果D數字係條友估計出來。例如,北韓根本無數據,就拿鄰近既同種國家 (南韓/日本) 來9估。

而條友既研究方一直被其他學者評擊
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%99%BA%E5%95%86%E5%92%8C%E5%85%A8%E7%90%83%E4%B8%8D%E5%B9%B3%E7%AD%89
本身都冇產,點破?樓主真係智障㗎喎
錯喇
佢黎到香港
個餅已經比劏房波分薄曬 泥餅都冇得你食
塊地算唔算,如果還唔到錢啲建築會由支那管
蒙古係農業國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞