智商低過70已經係智障,下圖啲nigga國家係點生存的?

399 回覆
922 Like 94 Dislike
黑人接受到教育智商一樣唔會高得去邊
上面就係最怕識用腦的人
其實唔難
個班土著nigga咪一樣係未學過數理
所以根本就唔可以base on自己既文化黎制上個test去衡量其他文化既人既智商
樓主智商好高 想幫樓主含
好多人都唔知IQ本身係浮動
有得練
唔用腦,IQ都會跌
左膠幾時會話IQ係白人主義指標 要廢除佢
iq 真係有得訓練
唔知你幾大

到你大約25歲打後
拎番d 中學試卷出黎做下
你會發覺自己同弱智無分別

人生最聰明既時候就係當年考公開試個陣
個腦太耐唔用
真係會生鏽

你可以用跑步黎諗
有d 人天生跑得快
但平均水平黎講
只要你有定期訓練
一定會跑得快過好多人

d 黑鬼書都唔讀
佢地好難會好聰明
當你身邊既人都係得59, 你有60已經做緊特首
所以其實冇咩問題
個d人嬰兒期得人奶,食d野冇營養
你見奶粉廣告日日賣行咩DHA呢d微量元素
因為呢d元素同蛋白對嬰兒腦部發育係有一定作用
你無讀書我唔信你識做test個d logic問題
個歐美教育系統就係用黎培育邏輯思考
咁點解智障冇得醫
bu science同hku ba你估邊個高d
就算係同樣係hku science,大家咪都係咁上下
你成世人都係劈樹 種菜
請問你智商可以有幾高?

BTW睇得多電視(TVB)都會智力受損
大把黑人專業人士
數學都得,咁iq都得
共匪殖民地四等公民
智障咪就係學習能力低於常人囉
你拎D第三世界連學習都冇乜機會, 然後話人地成個國家都智障就唔太FAIR囉
教育影響做iq test既成績
喺發達地區接受過教育但iq低過70係智障 唔等如nigga冇接受過教育拎低過70係智障
iq test只係一個客觀既參考去比發達地區既人去分邊啲人係智障 nigga飽飯都冇得食仲駛乜理邊個係唔係智障 識做愛就得
支那都興喎最近
你指既係痴線地高定痴線地低?
其實如果拎返19年人均GDP黎計,香港已經係$48,626,全世界排第16
如果係人均GDP(購買力平價),香港係$62,267,全世界排11
係想同03比
多謝支共嘅23條同沙士, 03年低過02
如果佢黎到香港地
都未猜個餅,挖緊泥已經俾人擺上網公審了
呢個瀝架偷公園啲泥麥麥77
唔小心㩒錯負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞