智商低過70已經係智障,下圖啲nigga國家係點生存的?

399 回覆
922 Like 94 Dislike
你試下帶住你110既智商,去到非洲,睇吓邊個生存到。
點解成日要用生存嚟比較
你會唔會喺草原同斑馬比較邊個生存得耐啲
黎到香港都大把港女爭住食
比較iq 咪更加冇意義。有力架智商70,去參加體育運動比賽,賺到發過豬頭。有人智商130,咪又係可以日日對住本書,碌碌無為。
睇嚟我應該去非洲生活
因為香港信精英主義,啲中產老豆老母明明自己岸鳩嘅都要啲仔女去做啲乜鳩iq test,你俾得錢,搞一大輪,通常都唔會話你係弱智。

十個有八個都話資優兒童,咁撚多個資優就唔係優啦,只係個普通人嚟。
(通常只係分聰明,好撚聰明,同極之聰明)

啲老豆老母聽到,就更加迫個仔讀書/學更多興趣班之類啦,參加啲乜鳩資優班,之後就變自我實現,最終通常都會係拉高咗啲嘅
生活品質條件, 支國有智商都冇撚用
慘過聖盧西亞
唔洗到25歲 我final yr個陣攞返高中chem嘅功課黎睇我已經完全唔知佢講乜,亦都好佩服自己當初竟然識做

利申:大學讀文科
你攞個第三世界國家𡃁仔去歐美長大讀書,佢哋都得,大把科學家。

大歐美嘅人去領養第三世界嘅人,佢哋大咗好多都有小小成就。

世界排名上英國教育都做算好,香港都學到下。
遲啲香港嘅教育就唔夠講啦,讀習思想,列寧毛澤東理論,仲有黨史。讀完就係花大量時間去鬥鳩人

首先鬥鳩啲老豆老母唔尊重習思想嚟上位,自己做三優學生,再鬥鳩老師,之後鬥鳩啲失勢權貴
好撚鐘意香港
接受邏輯訓練是IQ測試高分的必要條件?
咁嘅智力仲種到蕉/摘蕉食
我諗起啲黑鬼小兒麻痺咁款 係棵樹下面望住梳蕉 扭下扭下咁款
要比較
力架贏比賽賺到錢嘅人多
定係高iq讀大學神科搵大錢嘅人多?
唔好咁啦 咁型得唔得架
撒哈拉以南黑人嘅智商已經係所有人種中最低。

特別係回教徒有近親繁殖嘅習俗,3-7成回教地區嘅婚姻都係first cousin 之間結婚,欠缺基因多樣性下,生出黎嘅下代基因更低劣,智商更低。

而索馬里亞人正正又係黑人,又係回教徒...

啲左膠係咁:
亞洲人碌鳩短過黑人=事實
亞洲人聰明過黑人=歧視
台灣有大波台妹
日本有卡哇依日本妹
韓國有識打扮韓妹
緊係屌打平胸港女
佢地唔明啲圖畫搞乜。所以分低。冇受教育,冇知識,生活環境簡單,腦部冇刺激,智力亦低
但腳香港最正
劣質基因內循環

搵幾個白人鬼妹溝淡下佢啲劣質基因可能有得救
睇得葉劉多?
好多地方都係science, engine高分過商科。但係香港就商科最高分

不過又咁諗,考dse 唔需要高IQ,勤力加average IQ就可以攞到高分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞