智商低過70已經係智障,下圖啲nigga國家係點生存的?

399 回覆
922 Like 94 Dislike
應該香港都係,就算獨立之後我諗香港都會有好多賣國賊出現
出現了
果時南非社會係民主開放,只要唔搞恐怖主義,南非白人政府點都會俾黑人一條生路,果時南非d黑人示威,白人政府都願意聽黑人訴求

反而家陣南非被黑人霸佔之後,黑人處處打壓白人,好多白人營養不良,衰過80年代埃塞俄比亞
行種族隔離可以有幾開放
不過而家重衰過嗰陣就一定
測IQ係幾歲就做
我又唔覺得4歲就識鑽木取火
香港高智商咪又係做賤種社畜
咁多年前信啲咁嘅數據都on9啦
某局長iq 好高 ,但唔代表做到好野。
當時既南非白人政府其實係一個民主政府,白人同黑人都有普選權,同埋當時黑人都可以做高官做法官架
咁首先你要諗佢為邊個而做嘢
連登仔咁簡單嘅道理都唔明
仲好意思笑人智商
呢班人有咩資格沾香港智商嘅光
佢地係負累黎
做智障力架個生活條件品質重高過支那人
香港同中國分開卓
講就理想,你去過美國未呀?
你真係覺得接受歐美教育會改變到佢哋全部人?
好食懶飛係大多數,真係識諗係得1-2成左右,大部分辛苦工又唔願做,你了解多D先好扮代表啦
咁多負皮證明連仔唔識數據分析
事實上就算大家喺美國受同樣嘅教育,黑人都係比較差

有人提出係因為黑人普遍都比較窮先會有咁嘅差異,但就算比佢哋窮嘅越南人普遍學業都係比班黑人高

亦因為特別喺數學上黑人總係特別差嘅關係,先有關左膠出嚟話數學都要改革

所以可以肯定接受歐美式教育都唔係重點
如果香港無咗班藍絲,平均IQ會否130?
智商咁低仲食到蕉
食都冇得好食,營養都唔夠,更加諗唔到嘢,當然連讀書都讀唔到,之後一直循環落去
與其話人藍個腦就會殘,我覺得個腦一殘人就變藍
點會唔識
最多會連蕉皮都唔小心食埋謝
或者轉另一個講法
神童未經過science嘅training 都係易啲係science 特別math展示自己才能 所以science最需要既能力就係iq考核嘅能力 既然能力係相似 咁scinece就會可以成為一個訓練
舉一個例子 假設一個人跳躍力有天份 跳高就會係佢最展示到才能嘅地方 係呢個情況之下
跳高因為最展現跳躍力 所以跳高亦都係跳躍力嘅訓練

佢當然可以根據好多唔同原因去打藍球(你既後者講法)但係打籃球就唔係最好嘅跳躍力訓練

你嘅後者講法解釋唔到點解iq高既人最初展示到自己IQ嘅地方多數係數學
冇嘢好食係因為佢哋成日扑嘢生仔謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞