[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾貳 謝絕老翻 歡迎互毒 一息尚存 誓撐到底

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
好似一早講咗唔會同gggg夾到比例
應該同隻4G一樣高la,呢隻唔會還原到比例size😂
香港有得睇實物?
係大阪
我估點都高過gggg嘅
個系列仲有隻betterman figure都想買返黎擺下
但好似冇乜消息咁
呢個機神系列真係堅,不過以第一彈經應該係造型先決,無得變型
高3分1夠了, 希望大隻啲
睇嚟今晚開得下個VOLUME, 大家上個加今個VOLUME啲毒相可以再毒人
第三彈希望出大曾伽
我估King J-Der 同SRX咁上下高
另外係Donki竟然見到有得訂老千SRX, 當然個價係會貴好多
我都想
日本武士式裝甲, 除左DGG1, 我印像比較深刻嘅就得 超級劍豪傳
同埋機甲戰記敵人個隻

但我方咁X勁仲要大劍嘅真係大贊卡
希望唔好同GGGG平排, 真係無FEEL

DONKI算啦, 係日本我都唔覺得佢平(除左門口引人入去個批同埋燒蕃薯),
香港個間直頭係貴
唔知係直接同老千攞定點, 不過如果貴, 不如D4TOYS算
BACK ARROW 貨都未出就插到落45%off
套野近期真係入主線先好睇,不過啲機甲都係麻麻哋,睇嚟都係斷line多
機設有d似tiger and bunny
就算套野再好睇都無興趣
原來唔同版本高廸安內裏幾隻啲比例差咁多,不過都係pass
https://twitter.com/hinokikazushi/status/1373558098036596739?s=21
呢隻真係麻麻
新POST已READY, 好X多圖, 非WIFI下千祈唔好解加密睇相...

https://lihkg.com/thread/2455794/page/1
推埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞