[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾貳 謝絕老翻 歡迎互毒 一息尚存 誓撐到底

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
手指入拳頭個BALL JOINT有上油, 未乾晒就套入去, 啲油食死左, 一夾硬就斷
玩具tv終於開gggg
都估到係大讚
等你地靚相
有咩係唔讚
睇佢地吹奏不如睇日本仔中伏
玩具TV可以做參考嘅,
識日文可以去TWITTER, YOUTUBE度睇日本玩家點講
睇佢跌自由
係幾好嘅,不過食玩真係唔好
細個只係買咗鱷魚三合一果隻,買咗先知啲可動差到
Btw,唔知GSC或者笨大之後會唔會再出
搞到我心思思都想買隻限定版RG T3 來啪下
係,電童其實幾吸引,重要有埋SR無嘅full set
但無耐依家返工根本唔會有時間砌嘢
依家轉咗全買成品
但我見之前GSC投票,電童都榜上有名
唔知旞啲會唔會出
隻EVA 機龍模型好貴。。
都係算,最怕轉個頭BANDAI 就出SHM版
殘命真係好型
見有樓上舖開訂K1, 己經好近官店會燃價
睇阿嘉作為三零生產代表次次玩老千同鐵機都玩到變番細路咁讚日本設計啲engineering,都幾真丫,啲複雜連動關節設計到而家三零都仲未抄到
不過睇佢哋琴晚拍果隻已經係新一批,我第一批果隻係冇果張黑白開關補鑊紙,叫你照裝個轉插但又唔好從上方用力,個插原意就係等你裝咗翼仲可以從背包上方開關,而家補鑊又叫人唔好從轉插上方用力,咁裝離做乜,反正一定要折背包
如果玩過1991年個隻模型,就知依家呢隻可動性算好高

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞