[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾貳 謝絕老翻 歡迎互毒 一息尚存 誓撐到底

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
CMS本身就麻麻地既,玩過人地隻GGG同友情合體就知佢地啲膠都真係幾雞吓
不過遲早都係會老化易爛,不如一開始玩得盡興啲擺得開心啲先
都係皆旺側邊個兩間?
應該得佢地有機會有
完全同意

EX GETTER 1-3就係因為太遲開盒, 一開三隻都無事
但野太多櫃無位, 有時真係無計, 唯有買少啲

我就放棄晒ROBOT魂主力攻老千, 或者見街鋪有咩特價
例如近排啲ZOIDS機械獸, 就買返嚟即開即玩
係開心嘅
估到OG會出係度,始終成本無合金成品咁高
又要買OG系列、創聖同埋gunbuster
好撚想要如果出隻合金成品就正,連埋大劍effect parts
反而我極大部份都係plan好晒訂既,好少可係會等出現貨再入
買既我都有入屋門檻,除非體型特殊,如果唔係隻野最少都要有mb嗰啲咁大隻先買
不過都變相有啲玩完就收埋,隻PGU78就係砌完就收埋咗
不過都係建議等再版, 係支那溝嘅膠料我硬係覺得唔及係日本溝

無版權問題嘅唔怕佢唔再版

BOXER唔提了
GUNBUSTER如果個變型合體OK都有機會出手嘅

係平, 不過其實都幾金了
依家我慢慢行緊你個方向
大嘅會訂, 細嘅隨緣

不過唔想再砌野
係, 模型應該得BAMDIE係9成係日本

個1成就係SMP了
以佢新LINE個走向, 應該得, 我估佢隨時好快公佈SRX打老千

老千個隻對後生一輩嚟講, 價錢係最大問題,
況且SRX本身都係拆件合體, 食正食玩膠模型個範。
bandai 跟本睇其他廠黎打, 敵不動, 我不動
係仆街但都仲可以接受

機械人玩具市場真係唔算大, 多競爭其實都係好事
發覺冇時間砌,盒野督口督鼻好耐都未砌完
畀多一城,三国創傑伝嗰批都唔係日本既
但我覺得SRX唔係而家年輕一輩既野黎,對佢有感情既最少都已經中年...

仲以為今日玩到gaiking the great..
又飛返去日本集貨
要聽日先到
og都出到moon dwellers了
直接出古巨同純白得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞