[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾貳 謝絕老翻 歡迎互毒 一息尚存 誓撐到底

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
龍虎王一定無得做變形合體, 已經係GETTER式, 無可能玩具化

全裸楠葉有得諗

當初ALPHA出龍虎王個種震憾, 真係呢世都記得。當時有份唔睇攻略全速衝, 係消息出嚟前已經睇左個段合體片, 真係CLS
原來有前文回顧,Amazon果邊開波先會快啲
遲左入, 睇得最後幾分鐘

香港快啲上啦...
成隻龍王機/虎王機摺埋擺落心口到
我寧願好似老千隻gggg咁可動為上
我曉擊霸派
瞓唔着又post下嘢,日本投票選出最受歡迎勇者系列
https://nlab.itmedia.co.jp/research/articles/127082/2
千值GGGG 邊到仲可以買到現貨
周圍都冇
訂貨都淨係派得第一日,現貨應該有排都未有,網上放嘅人都唔多
係, 大貨未到, 唔好急住依家買
希望BOOST到班廠商出啦
我兩邊都鐘意, 但對我嚟講龍虎王震憾大啲

ACE ATTACKER BGM好正
細個唔多鍾意有口嘅機械人
去到OG都覺得超機人同DGG啲機設好突兀
不過真係好撚勁
之前MR魂出咗曉擊霸,仲諗住有機跟住出MKII同MKIII
孤仔開robot 2號機仲平過港魂,係咪啫係唔使搶
本身同你一樣, 但自從ALPHA外傳三式異變...
MKIII BOXER啊!!!
最好變到R SWORD
炎上中, 2號機同明日香產品我都想賣
睇咗透算係完得ok啦,呢個Asuka姓式波的嘛⋯⋯
算了唔講了, 呢度唔想劇透未睇嘅巴打
笨大HG雪霸求奇整個盾比你算數,喺攞唔到個精靈盾版權定係自我合家歡審查呢
仲諗住睇吓可唔可以買黎拎個盾比robot魂用
雖然呢個新盾都係出渕裕畫...
無左裸女即時無FEEL...
你地咁快睇晒
BTW唔好劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞