[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾貳 謝絕老翻 歡迎互毒 一息尚存 誓撐到底

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
pose+隻ggg同千值r1仲諗緊訂唔訂好
ggg佢嘅魔改(?)改到靚過隻合金魂好多
DGG成條LINK啦唔該, 三式異變順便啦

真SRX就真係連扭蛋都未有過, 不過以機戰依家咁低人氣...
我...其實已經轉投NECA GODZILLA, 平靚正
我又嚟鳩嗡啦

兩隻都係可一不可再, GGG BAMDIE點出都唔會成隻大隻佬咁, 去馬啦。

老千SRX都真係ONLY ONE CRUSH, 就算BAMDIE出, 價錢唔會平好多,
我自己就因為唔太鐘意SRX先無買, 如果你地曾經想擁有VOLKS個隻積木神像, 但又未買的話, 呢隻唔洗諗啦。
啊唔係, 要諗BOXSET定散供
SRX諗住只買R1
SRX個造型由細啱啱接觸 到依家大左都係接受唔到
接受唔到+1...

R1上啦, 不過細老婆部ART 1未必有機會
我要OG d機既合金成品呀soulgain、大曾咖、修羅機、凶鳥EXEX
龍虎王
想要返隻美型既古鐵巨人同純白騎士,唔要壽屋笨重模型
出rgun 個陣又會出多個套餐
R1就訂咗,費事見到人玩自己仲要等十二月boxset,最折磨 ……
逐隻逐隻買好似玩100 期個啲咁, 不過開srx 就 3 期唧
所以補咗set全餐,學K兄講,到時無錢就益下無訂嘅師兄,有多餘錢就玩合體加單體display(不過R2 R3 我唔會訂lu, 無乜愛)
毒埋呢兩個零月又要被消失啦
下?
又要返鄰國, 但應該會上到網
慘清
自己攞嚟衰嘅, 要承擔返個後果
保重呀清,仲有好多野要開箱
龍虎王最終奧義-龍王爆衫劍
可唔可以附帶爆衫既楠葉來
日本阿媽送prime video channel玩緊Eva Q watch party, 之後放終章頭12分鐘+, khara youtube今晚都會放相同終章preview
https://youtu.be/Pa8zVBMG078
龍虎王要出應該仲積木過SRX...如果仲要玩埋4神獸合體的話
之前有內地廠話會出龍虎王,好似已經無咗下文
THANKS, 呢個時勢個個都有故事,

但都係個句, 幾難過都要過
香港唔知幾時上...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞