[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾貳 謝絕老翻 歡迎互毒 一息尚存 誓撐到底

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
見呢度未有人post, 奉上解毒相兩張

呢個背包真心複雜,要睇說明先識玩

識魔神英雄傳都未必識呢隻

利申砌過呢隻但已經係堆填區,
印像係萬寧買連埋隻SD新星邪虎丸
起碼80後先識
訂日暈仲運送途中,見有師兄話開箱個背包已經不擧
大家都係老野
終於追晒你地51版嘅圖, 下個VOLUME應該超豐富
我抖抖先, 遲少少無落雨去兄弟度攞埋啲玩具, 盡量影下相先
肺話一側: 之前一路上唔到網, LIHKG都唔敢上, 有諗過放棄唔再執圖…
3號返到香港之後, 都抖左一日, 4號先追返大家嘅POST, 望到你地咁有心機影相, 就唔捨得啲相石沉大海...終於搞左個幾鐘追返晒啲相。
加埋, 香港依家咁嘅情況, 我都希望將各位嘅一番心血, 整理完再SHARE出嚟, 俾同好們調劑下心情, 繼續行難行嘅路。
辛苦你喇,唔駛急,最緊要post
邊度不擧?後面兩隻主翼?其實佢俾得支架都預咗
90年代的動畫出過一水的玩具,識得就肯定係同一輩啦😂

BtW

po黎做咩啊咁辛苦擺出嚟又俾人成班女洗晒版

唔係幾慣nx果種鬆拋拋既感覺
平價買咗頭三隻,仲考慮緊買唔買埋一套,如果質量麻麻又好似幾無謂
魔神LINE上色OK既,
但NX通病都係成隻野感覺條條FING咁
(最初買過GGGG同紅蓮聖天八極式都係咁)
不過我都係揀款+插水先入
如果再買就會等超魔神龍神丸
其實龍神丸系列佢可唔可以整個專用手型擺登龍劍pose
nx魔神用一條幼棍連住隻腳,變身就支棍食晒d力好牙煙,屍站display就無乜影響。
訂到爆咗,第二水要出年先到貨
你重心大心細
如果係咁,咁你決心慳返會好啲
如果唔係到時分分鐘食炒重衰
訂價齊一套但未開
btw 有無ching知點解死都唔出龍星宇宙界型
個鎚都plan 會出啦, 仲諗, 隔成年先俾錢,當分期付款

pose+ 之前出個幾隻都無災情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞