[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾貳 謝絕老翻 歡迎互毒 一息尚存 誓撐到底

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
等下,display都有,只望bandai唔會走數

https://hobby.dengeki.com/event/1110287/
??????
想要robot魂
講真,伏係要中左先知係伏,依家邊有人答到你
機械人成品呢d野都係睇愛,有愛就訂嫁la
除非個機械人係同模,如果唔係d設計又會一樣就算上隻係ok,下隻都可以仆街既者

Pose+上一隻天威勇者就個個都話好既,但係設計同GGG完全唔同,你自己諗下岩唔岩訂lor

你唔介意會炒既咪等有現貨先買,無問題,重可以知道曬有無問題同埋咩質素先決定買唔買tim
同模都可以出事,都係睇班大媽心情,所以問黎無意思
最好就一定係出左貨睇晒開箱片先買,咁一定最啱心水
咁祝你買到現貨
重係學生?正常做野點有少少$$買呀嗎
咁無計唯有諗下邊d位可以d慳
希望到時你都能夠買到心頭好
公道d講千值練又唔係好多隻炒起既
但最慘呢隻GGG 訂爆左, 第2次訂要一年後先派貨
兩個個貨期差咁遠
果時條line岩岩出 買左巴巴托斯試下
點知扭兩下就已經斷左隻手從此棄LINE
幫我慳番唔少錢
我係覺得臭膠都關節好軟
聽講新嗰啲已經冇乜味,但係都係軟
就係無錢先要訂,有錢幾時買都得。

K兄名句,訂咗選擇權喺自己手上,到時唔想要咪放咗去囉嗦(我就係咁訂咗gggg)
NX毒我唔到, 買幾多隻炒幾多隻

R魂佢敢出我敢買
點解可以保存得咁好...
真係文物嚟...

感覺你應該大過我, 我個時完全無保存玩具嘅諗法
呢隻robot 魂:

呢三隻nx edge:

又要定時進貢
我早幾年前買返嚟咋

當年個隻喺同親戚的機械人打鬥中碎咗屍啦
不如咁啦, 超魔神同埋劍王出METAL BUILD啦
最低限度R魂或者METAL魂

劍王隻日本吊牌玩具長期都炒, 係連支那老翻都炒得起...

無出過任何完成品嘅超魔神更加多人想要。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞