[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾貳 謝絕老翻 歡迎互毒 一息尚存 誓撐到底

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
POSE+ 係ACTION TOYS嘅最高級產品線,
我一隻都未買過, 但去奇趣望, 幾隻都係一個通病, 上色個感覺麻麻地,
無BAMDIE同老千咁靚, 但設計嚟計, 上個PAGE大家狂POST隻倍功夫,
應該唔差了。
頂你, 條LINK裏面除左METAL BUILD, 我都想要
又又又擺我上枱

GGGG緊係唔諗啦, 短期內無咩廠超越到佢,
BAMDIE已經出左隻超高質嘅SR, FA又死左九成,
有種出METAL BUILD造型可動先決嘅我無野講。

合金魂? 要顧合體, 膊頭一定唔會靚, 仲要有STAND先企得穩。
有CMS個隻嘅巴打一定明我講咩
黑龍角死左幾年都可以復活, 難得, 買爆!

NX等你地POST啦
CONDITION咁好, 肯定唔平...
GGG唔好諗啦, 我覺得阿LU今次著晒火。
天威我都忍到, GGG型到痴X線, 唔訂一定會後悔。
GAIGOR我覺得合金魂已經修得好靚, 今次阿LU仲可以更進一步,
無野講, 科水

外盒有小傷

幾年前買一套兩隻唔記得$1200 定$1600
千二會諗都唔諗就俾錢
千六會諗一陣
超魔神真係唔駛預我

睇魔神1/2長大的老鬼真係未聽過會鍾意超魔神
我地自己友開心就得啦,
出面分化同PR POST大家笑笑就算, 唔好幫佢地推
依家一隻都過千了

另外兩隻只會更貴

魔導王無$3000都唔駛諗入到手
套超大大力屌左2個套永恆傳說一巴。
小渡已經唔會再去到創界山, 光龍劍斷個下我都有啲心痛。

我未到好鐘意, 但機設都可以接受嘅, 人設我都麻麻。

超魔神龍神丸最後配劍王之劍又真係幾靚
唔高追了, 模型越嚟越唔想砌...
CM’s 隻修正版4G其實都算ok, 我長期罰企佢到而家都唔洗用架,反而我隻笨大玩具SR已經軟骨,仲衰過CM’s
但有合體又真係冇可能有老千隻咁靚仔,lu大都要魔改GGG黎遷就合體可動並存
屌你唔買萬一出到嚟好正(應該唔會太差, 阿LU出名再出名嘅大機會)
爆炒上去點L算

買左後悔同唔買後悔邊樣痛啲, 大家都明
我個隻係香港1.5版, 細個隻, 企唔穩...大個隻無買。

LU今次魔改偏向大隻佬, 開正我鐘意嘅方向, 無得避。

天威倍功夫我係怕關節扭得唔爽所以無訂, 睇你地狂POST相我有啲心郁, 但都仲忍得住。
就係俾你呢啲comment累死

不過請繼續累我
同我諗法一樣
勇者王產品仲忍嚟做咩???
BAMDIE出到咁爛我都差唔多全制霸咁濟

爆買其他廠先會敢出勇者系列啊
隻泰丹X都係見到有市場先有人做
講錯, NX我睇大家買
中奬大魔王唔敢再買了
係啊, 仲有講漏左隻電童, 俾你地毒到我都想追...
但食玩膠我灰左幾次...

不如BAMDIE一了百了再貴3成但MADE IN JAPAN好唔好?
MADE IN 支那啲膠好牙煙
手頭緊真係唔好入呢個post, 再加上大師兄回歸情況只會更加兇險
得nx有宇宙型,真係唔買?仲要nx咁多隻d價都會跌落舊幾水,甚至唔洗一舊wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞