Kingdom Introduction Stage

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
YouTube full ver views最高暫時係skz
旴旴狂loop睇辰中…
YouTube full ver 1 hr views
Skz >>> ikon > tbz > ateez > btob >> sf9

mnet 咩投票排名,一向都知唔駛認真
其實最想睇海外fans 準備打交未
View依啲其實都唔代表到啲咩
啱啱死link搵過吓啲支那直播網 一開就見到啲彈幕寫住「SKZ裏有個80咖」過幾秒即係有人反擊「TBZ裏有兩個和女愛豆聯誼」今次都唔會淘汰 而且mnet啲排名都信唔過㗎啦 每隊啲fans都係為咗睇多幾個舞台啫仲要第一集就互屌好難想像下星期公佈skz第1 tbz第2會點又屌一餐
views會計分仲要今次冇埋音源分 又會落力啲拉開views差距
仲要傳三組出現華麗舞台另外三組無
互屌戰爭
連登冇…支那嗰邊就好勁
SF9啲views輸9條街
Ateez打theboyz
Straykids打iKON
BTOB最慘快啲去聽多幾次
其實隻船實物係咁樣,真係好勁咩?

lm
SF9依然都係輸9條街
Straykids 大幅領先
Ateez揮低左the boyz 同iKON
Btob依然都係第五
有啲o嘴
賽制唔計音源真係益晒啲海外好紅嘅團
幫到咁出面唔驚反效果咩
上次出左舞台budget單新聞之後見韓國對ATZ印象都幾負面
下一集出街之後可能鬧得再勁啲
賽制對SKZ同ATZ一樣有利, 但睇落SKZ有大公司做後台唔會俾人反得咁勁
IKON竟然連Ateez都打唔過?
Btob 表示 4月1號完咗錄影夠鐘瞓覺
Full ver依家係stray kids>>ikon>>ateez>the boyz>>Btob>SF9
第一同第六差五倍
前輩 有冇諗住幫下你班師弟刷下view呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞