Kingdom Introduction Stage

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
聽唔明韓文 見佢地影左咁耐水中拍攝以為個舞台有咩大搞作 點知原來唔關事
明白,唔該哂
笑死真心覺得其他團會簡呢首
應該廢事播晒出嚟畀人話係大製作
旼赫真係型到仆街

佢哋無兩個vocal 根本好濕碎
真係想贏,應該留祈禱比師弟
柒左 計首週only
可能btob 都可以改到好好聽
Boy, Giddy Up, Right here, Bloom bloom, DDD都係比較歡快嘅歌 除非係非主打
movie正呀可以大把野玩 btob音放都玩到癲左
唔好啦驚佢地俾人笑啊叔仲唱boy 想像唔到
係咁玩換裝!
https://twitter.com/creker_theboyz/status/1380108018151399431?s=21
成個kingdom完咗先有得睇練習室ver呀?
今次kingdom啲團好似著重左開咪
睇預告唔少團都有開 有個諗住唱三段高音?
TBZ 自己講100秒舞台段rap係100%開咪
五代團都聽得出有幾個開左
但應該都唔係一個團入面所有人都開
除左BTOB IKON
做得好喎可唔可以keep住
BTOB加入真係令成個kingdom啲舞台好睇左10倍
公道講句 atz skz 本身打歌都係場場開咪
唔關前輩開唔開事
咁得罪哂 本身無留意
用rtk同kingdom做個對比only
KINGDOM交換舞台瓜🍉
TBZ O sole mio
SF9 THE STEALER
iKON Answer
ATZ bling bling
BTOB - Back Door
SKZ - Thriller ​​​

cum inside now
好期待睇落純情btob點演繹back door
改到變慢歌
Minhyuk oppa: Come inside now
Me: -->-->-->
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞