Kingdom Introduction Stage

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
3千萬除9=3333333
4千萬除9=4444444
其實kingdom同queendom個評分賽制係咪唔同?點解queendom算係搞得成功都要改 仲改到咁7
未必係mnet改,可能係自己改都未定,佢哋本身都係想帶出妒忌主題,所以應該係自己改而唔係mnet改?好似rtk入面VIXX首桃源境英文原歌名係Shangri-La, TBZ嗰場叫Quasi una Fantasia

但mnet咁樣唔打韓文名 hea做到咁出面係抵鬧
痴撚線
旼赫上次格完劍今次就爆衫
旼赫哥哥我back door不保…🔞🔞🔞
所以我之前就係話垃圾mnet特登改賽制捧zzz
ikon同btob都唔係我本命 但睇住佢哋咁樣俾人撚法 我都變佢哋fans 戥佢哋唔抵
見到SF9俾人咁撚法都覺得佢地慘
Mnet擺明一心就係想捧3Z,可能因為海外人氣高啲
BTOB同iKON都叫做大前輩同有啲成就,所以唔敢太玩野
其實一開始已經覺得搵唔齊人就索性唔好搞
睇下Mnet遲下仲會搞咩花臣
睇咗好多次預告
iKON個舞台又係好暗
Mnet 想點呀
鍾意zzz某團都要講句屌你老母mnet
製作費個內情係點唔知啦,但同前輩差距大真係有眼睇
希望大家高抬貴手,唔好因為咁而怒屌佢地屌返閪台mnet好唔好
不過依家啲團開唔到演唱會又無公演
其實上到節目
fans都叫有嘢睇下

但mnet真係做得太明顯啦
有冇咁驚前輩團會贏
要咁對佢哋
講真 啲大制作舞台係幾型 但係知道budget 唔同單嘢真係冇晒好感 個章魚腳真係
Btw 女idol真係慘啲 唔好講個台 就連dancer都起碼少一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞