Kingdom Introduction Stage

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
哭𠹌咗 仁誠
我2倍速睇已經唔滿足,要skip住睇,唔係班仔嘅問題,就係剪得好無聊兼表演過多reaction
直接等嗰晚出full version
我都覺.....
本身我只係間唔時聽下 SF9, BTOB
都唔算係粉絲
但都唔想見到佢地 keep 住係下游
睇完 Kingdom 都 feel 到前輩團俾mnet狗咁撚
睇落去舒服勁多
SF9其實都唔算咩前輩
我都覺得無
真係好撚嬲, Mnet 想捧邊隊一眼睇得出
原來SF9同TBZ只係相差一年
立即扣分
其實簡簡單單 公平競爭 唔好搞咁多旁門左道已經得
reborn song change mission

stray kids - i’ll be your man
btob - back door
ikon - inception
ateez - rhythm ta
sf9 - the stealer
the boyz - o sole mio
BTOB個樣勁似唔想同SKZ換
O sole mio搞得好應該會最印象深刻本身首歌同concept正到pk
唔好燈到BTOB要等下禮拜先出黎
應該唔會掛BTOB係先攻 第1/3/5出場
Ateez應該揀自己最尾出場?
mnet 而家專登播翻上個月既kcon,連YouTube 都播,唔知係咪想吸引d 人留低睇kingdom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞