Kingdom Introduction Stage

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
老實講 佢哋rtk好多stage嘅performance果邊真係好好睇 要keep住一直咁高質又要唔同concept又要唔係場場特技 真係好難 其實係一個好大嘅disadvantage嚟 我覺得佢哋喺kd d stage都算係咁

利申:仍然覺得rtk reveal係我睇過其中一個performance最正嘅stage
Btw 係咪即係一次競演個最後綜合排名仲未出
慢撚到喊
我屌佢 第二集開始 第五集先有最終排名 想人睇都唔係拖到咁撚過份呀
今集個細分排名又放最後唔放最前接番上集個尾 亂尻嚟
搞到我都不想睇了啦…
再補充多一點,最後個幕女dancer企係上面揮旗,睇Full cam氣勢強勁n多,Full ver都係一閃而過就走咗???Real建議最後呢一幕可以睇一睇Full cam,就知道鏡頭有幾咁亂咁切

但鏡頭呢家嘢一定係公司同mnet執過先咁樣影冇得怪mnet
iKON第一場個舞台同practice ver咪又係唔同
練習室板好睇勁撚多
點解tbz要完晒kd先有得upload練習室ver?rtk都係完咗舞台就即刻有,仲有啲鏡頭好似刻意顯得個舞台好悶咁,影到表達唔到任何嘢,係咪有咩陰謀是咪想「防爆」?防唔防爆、成績好唔好就是但,反正唔會贏,我只想睇個運鏡好睇嘅舞台,唔好嘥咗上台個機會
旴旴明知冇辰都照睇
可能唔想share啲view分流啩
Mnet啲鏡咁差又咁暗我都鐘意睇練習室多啲啦
係囉
完晒仲邊有人會特登走返去睇你第一次公演既練習
嗱嗱臨放出嚟咪仲好
睇唔到
SF9係咪要紅啦
啲views就嚟追到TBZ
廣告views好似唔會反映落真實view數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞