Kingdom Introduction Stage

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
如果集集都咁悶
我寧願睇舞台cut算
笑左
其實本身我唔係特別鍾意聽tbz既歌
但reveal改到好撚好聽所以我先鍾意
冇辦法之前要網絡搶先播出
第二集仲要等吓下個禮拜
最仆街嘅連名次都要等到下一個禮拜先公布究竟想點
你唔講我都醒唔起係同一間公司但佢哋個introduction stage係普通到極點 幫唔落
好聽過原版
第五名Ateez 504,215票
第四名 SF9 533,458票
第三名 BTOB 540,621票

其實唔係相差好遠
應該都係策略配票多 BTOB同SF9都係爭七千
如果作為路人,就咁三隊黑色衫既坐埋一齊,性格又無乜邊個突出,表演又有D類似,真係好難吸引到人繼續睇。
其實收視多少反映到六隊係國內粉加埋有幾多
101嗰啲起碼有啲故事性
琴日真係幾悶下
黑色3隊都係第一次睇
有時影大頭都唔知佢係邊一隊
Lm
我只係睇過 The Boyz, SF9, BTOB
但係Kingdom做之前
我已經諗 SF9同Btob都唔夠雜技團黎⋯
都唔知之後會唔會贏到⋯
跳到咁激都開咪唱已經做得好好
btob vocal咪會贏
唔需要下下假設玩雜技先會贏嘅
Btob 歌唱實力唔洗質疑喇掛
同埋大家都係攞自己團嘅拿手貨出黎表演姐,唔明點解玩舞台效果就要比人踩到一文不值
Forever
尋日開live睇左一陣
睇到第一隊表演完之後已經熄左冇睇
又係播返成個月前果100s,冇表演果陣就係無無聊聊talk show咁
有3隊風格造型又係好鬼似
唔係男團fans真係未必有興趣睇
希望下集好少少

利申:唔追男團

最新view排名,ateez略比tbz高少少,或許會被反超
ching你諗太多了....
表演好唔好睇網上會有迴響,不如擔心粉絲既配票策略仲好
…一人三票真係好難估…
嗰陣嘅旴旴都含淚投咗畀SKZ
我估部份人有開部份人冇 3racha開親咪 咪聲都好清 felix就可能冇開 好似淨係聽到一把聲 (定唔知係佢細聲)
其實我寧願Changbin part完全唔用backtrack,佢part d rap好密,其實live rap同音源有d甩真係好正常 但backtrack同live把聲差唔多1:1就變到會好銀耳
Naver views直程唔計
係咪想玩死BTOB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞