Kingdom Introduction Stage

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
YouTube佢哋好似都唔係墊底
但唔明點解唔計
今次好似偏向海外飯咁
尾二
但BTOB naver係第一
Mnet
又要投三票
其實Mnet真係韓奸嚟,雖然母公司cj有落力令韓國電影登上奧斯卡,但真係點可以咁唔顧韓飯?
對本土紅既組合好唔公平
倒不如話佢想捧嘅團明顯多海外飯
如果係咁嘅話,第一已經呼之欲出
冠軍有團綜其實係幾吸引
頭三都露哂底 i mean個50%
總結下
啲fans刷左成幾日先知刷introduction stage係無Q用
YouTube
1: Straykids 6.7m
2. Ikon 4.1m
3. ATEEZ 2.4m
4. The boyz 2.3m
5. BTOB 1.4m
6. SF9 1.1m

Naver 要韓國vpn先睇到 點知今日先嚟話唔計naver
1. BTOB 8.4萬
2. Straykids 7.5萬
3. Ikon 6.7萬
4. The boyz 6.6萬
5. SF9 4.4萬
6. ATEEZ 2.4萬

個排名
吓 即係induction stage係唔計?下一次先開始計?
競演先開始計
Rtk好似都係咁?
其實捧得好明顯 為佢哋改賽制咁滯 咁不如唔好拍
好明顯對後生仔幾團,CJ 睇既係長遠合作關係,起碼kcon 綜藝隨傳隨到
但對於某啲團好唔公平 好似搞到佢哋係湊人數陪跑咁 嗰觀感唔太好 輸咗/排名後啲好似好瘀..(定係我諗得太多) 其實mnet揀參賽隊伍已經好懸殊 一個出道9年另一個出道得2年但一齊爭第一 點解唔一開始就搵啲咁上下年資嘅團 又好比較啲

搵咁上下年資只會變rtk 2.0,搵btob幾好,佢哋個concept夠晒鮮明,逼到班勁舞團開口唱歌fans又可以睇下btob試其他風格,當睇special stage,冇話比唔比較嘅,贏咗輸咗kd都唔代表係kpop圈到贏/輸,小圈子嚟啫 兩睇囉
班仔係咪仲未收工
SF9應該收咗工
video unavailable
btw估到yg fam會支持ikon架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞