用最理性角度幫你分析吓你嘅心事

268 回覆
3 Like 0 Dislike
絲打呀 識咗一個禮拜多啲佢就reply story dm再傾 到而家傾咗兩個月啦 平時傾計好小傾到啲好deep嘅野 多數都係日常做緊乜,同埋順住落開下topic,見佢平時都少約朋友 就係驚佢唔係被動係唔想約我,佢有時會秒回, 覆機得閒個陣都算快, 有野做緊嘅話都會3個鐘內覆嘅

同埋成日覺得女仔做約出街個個好尷尬 驚會太aggressive同埋又唔算話好熟
感覺佢係少少冧你喎 知唔知佢拍過幾次拖呀?

女仔做約嗰個唔會尷尬 好平常(不過比人拒絕就有少少尷) 簡單一句出唔出嚟食餐飯呀 搞掂 男仔中意個女仔唔會太介意佢agg唔aggressive 反而對方做主動仲唔洗煩添

感情要見吓面先可以增進 單純wts文字咁傾好易無咗嗰份熱情 同埋大家要見面相處下先知適唔適合
通常我喺對方把口聽到你打嘅第二句會有啲忟,好憎聽到呢句。 男人好多時唔中意講出聲,未必係有心玩你,可能佢自己都唔知想點,見步行步咁。
不過最好都快啲走,又曖昧吓又唔覆吓又曖昧吓又唔覆吓,點樣同呢啲人拍拖啊,個心根本都唔喺到
唔知點打開話題搵返一個人
巴打 係時候開始放低
男朋友叫我唔好再煩佢 因為我發脾氣 到底我應唔應該搵佢?
其實佢唔中意我發脾氣 我次次一發脾氣 佢都會嬲反我轉頭/ 講分手, 我覺得好無安全感,因為無論佢點對我都好,我都唔會輕易講分手,相反佢對我一有唔滿意,就會講分手/叫我唔好煩佢。 佢講分手我就會將自己位置放到好低,不停求和求佢留低唔好離開我,總之主導權永遠喺佢到,我只可努力提醒自己 無論點都好都唔可以發脾氣。
其實好多時我只係想佢花多啲心思喺我身上,有時想要求佢帶下我去食下好野/ 出下街玩,但佢就中意留喺屋企/ 食咩都無所謂,我理解佢工作辛苦 ,但拍拖真係咁嫁咩?其實我應該理解佢去配合佢,定係佢根本都唔愛我?

你睇有無啱用啦
聽日覆你
發現另一半同ex仲一直有聯繫 雖然係ex主動居多
發現佢仲有玩交友app 比我講過就冇玩 但之前都講過 佢只係del咗 之後又down翻
同佢講過我最唔鐘意係咩 有時因為呢啲而嘈 但係佢嬲翻我轉頭
發現另一半有同人互傾淫計 互sd 裸相 但喺係我同佢拍拖之前 ,而佢嗰時同緊ex拍拖
我應該點樣去面對
thanks bro 頭幾句啱用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞