[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (54) 我係最善良既艾爾迪亞人

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
咁成個post得團長巴一個
有冇巴打俾首op洗左腦,成日個腦喺度La-La-La-La-La vida sola vi-vivirás, 仲辛苦過萊納
Gabitch吹奏區
我支持雞迫 你們可以姦我了
咁我唔支持了
Counter attack mankind 真係好正,次次聽都會覺得帶畀人類希望
第二季第二集 (Overall 第廿七集)
唯一動力就係想睇下一集
1. 仇恨冇化解到,個女仔一開始就冇憎過佢地淨係想知原因,完左對話假B就係冇變

2. 艾倫唔係一開始就想消滅對方先,有搵過其他方法但最尾冇計

3. 就算真係比你化解到,咁又點,學艾倫講:幾多個? 1個?2個??, 仲有一大班人寕願比人收監都唔想同帕島人友好,如果要一個一個咁感化要用幾多時間?而家根本冇時間
唔理佢右唔右翼,套野應該係反緊戰同反種族仇恨果D 不過係用反轉嘅角度去呈現姐
最勁係用熱血做包裝令套野出左名先,先再寫D深奧野,當年個個都淨係諗又係比人圍住實驗果D或者大戰後世界末日之後果D, 邊估到之後個故事會咁撚完整去到地下窒之後一次過電腦大爆炸
呢D先係隊友
就算坐監都覺得自己做啱野
為了牆中人類的勝利,我早將個人生死置之度外
——King Floch
話說點解兵長做左咁耐都仲係兵長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞