[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (54) 我係最善良既艾爾迪亞人

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
全世界最自由最潮最壞既男孩
為艾撚獻出貞操
唔識欣賞OP果段蘿莉日文

諗下好啦
Isayama係唔會俾Reiner死
講左好耐 艾撚冇變過
由細已經唔聽任何人支笛,唔屈服任何強權力量嚮往自由,冇人阻到佢
可以睇下 lost girl
填詞人の子中學因為先天精神疾病俾人欺凌到差啲自殺
喺佢嘅認知裏,返學=戰爭
每分每刻都要保持警覺
所以場景係學校
睇完animaechan reaction
屌佢老母而家佢又話root for Reiner la
大概話咩Reiner明白佢犯過既錯
同想佢去救Falco Gabi;
另一邊就root for Eren以外既,
見到Floch個閪樣等同以前望Reiner咁
今集真係好精彩講到假bitch啞口無言呢個小粉紅
最後仲黎個首尾呼應
莎莎最後的身影
Lost girl冇記錯 就算牆冇破到
Eren最後都因為追求自由而死
條女真係面目可憎
臭閪mikasa 一副扮上菜既樣真係好賤
露易潔 同 King Floch先係真正有資格企係艾主席既身邊
一到艾倫出現,佢個樣真係即刻變成一副八婆款
擺明唔願意聽艾倫或者艾倫支持者既主張

thx
原來有咁既過去
今集證明左就算係敵對雙方
經過溝通後就唔駛殺人
仇恨可以化解
好左膠喎
戴巴、艾倫果種一言不合就消滅對方
先至係連登仔主流
係好多人中學都被人欺凌
我無辦法身同感受
我果時係風頭躉
有時見到有人被欺凌都會幫一幫
我係果啲唔俾人恰得果啲人
佢打我左面我會一拳打落佢右邊面
見到gabi今集咁比人博到崩潰個樣令我諗起一句唔記得係邊見過嘅一句話

要一個人放棄自己一直堅信嘅「真理」,與其話係困難,不如話係痛苦

但有時就係要真正放下自己嘅成見,先睇到d suppose係「顯而易見」嘅真相

唉屌仆街冇加密,柒左
自隊一打
真係好唔好意思,大家 block我啦

我都記得
ur a little bitch
唔止Floch
仲成日fuck Eren
hestoria真係好女友feel
但係法仔一家應該會因為驚被清算而係咁灌輸佢哋兩兄弟要對瑪雷忠誠,帕島人係惡魔後裔嗰啲嘢
就好似古利夏老豆喺古利夏偷走出收容區害死阿妹之後就係咁洗佢腦咁
反而法仔兩兄弟就無賈bitch呢啲幸福家庭出身既人咁小粉紅
咁到時就有忘年戀可以睇
最尾嗰句諗起s2進巨對鎧巨嗰下
賈碧放左頭髮靚左

不過個格都係咁西咁臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞