[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (54) 我係最善良既艾爾迪亞人

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
佢啲老友未死個陣 佢已經想殺哂柏島啲惡魔
唔係因為朋友嘅死而要報復
最終個問題都係個制度
艾倫要殺哂啲巨人個正當性高好多, 即使巨人本身係人,但佢變左做無垢巨, 已經係一隻怪物
啱,艾爾文起碼可以比到個方向D團員跟
係呀~~呢段關係其實寫得好精彩,
創哥呢個鋪排係好勁,薩莎死都死得有個價值。
靚到可以攞黎做wallpaper
好期待
今集都眼濕濕了
但bitch佢朋友死之前咪又係咁撚閪

食屎啦
曹狗用心良苦 慳埋D經費比佢今集燒
今集好好睇
見到假bitch冇幾瘋狂小粉紅但慢慢俾人逼佢望清真相
btw越睇越唔鐘意mikasa
今集呀妹問得好好,你到底係為左咩而入調查兵團
睇到最尾講莎夏 直頭破左防
果時消滅柏島嘅威脅係普世價值嚟,你明唔明果個時代有幾扭曲,唔係話Gabi冇錯,但好多正常人喺佢嘅處境都會變得同佢一樣。當然情感覺得佢乞人憎係合理,我都覺得佢好乞人憎,最多spotlight係佢,隊冧Sasha又係佢,但講到係佢本質邪惡就未免將問題簡化咗
我係佢話媽媽乜都冇做
點解佢要比巨人慢慢咬死
所以根本mappa最大問題係飄忽
之前真係屌得冇錯
佢有講過其實係咒文黎,其係文字句子
同埋都係果句,bitch一直都有直接參與戰爭,一直都係度殺緊人,咁就唔好係自己朋友俾人殺返果陣扮無辜問點解佢地要被殺
你參與得戰爭就預左
當一個人做壞事會得到褒揚,會成為壞人唔出奇,我唔同意嘅係大家將問題簡化,覺得純粹係Gabi嘅本質邪惡。事實上小粉紅唔係一出世就係咁,社教化同家庭教育嘅影響係最關鍵,一個人生活喺扭曲嘅社會,遲早會被同化
都係幾句啫,大部份都係英文日文
Fans make?
d歌詞係經google translate由日文直譯成英文
所以好奇怪
好有feel
咁咪有法仔做反襯lo
一樣教育&時代
點解可以差咁遠
痴線搵個識英文嘅架仔好難咩 聽到好老尷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞