(剩低每一個timeout可賺1萬美金)NBA 金州勇士球迷討論區 (10) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
https://www.spotrac.com/nba/cap/

勇冇觸發到hard cap Wanamaker唔係全額中產
可以做sign&trade 不過計埋cap hold係冇可能姐
薪資空間等等留返俾其他師兄指點,而家自由市場選擇少但唔係冇e.g J. Crossover , GR3, Allonzo Trier, Justin Anderson, rayjon tucker 等等。如果有位真係不妨試吓尋寶遊戲,好過而家明顯幾舊石咁係隊波。佢地未必差,但都季中了,可以試都應該7788,唔夾就唔夾,放手對大家都好....

當然點樣張球員甩俾第二隊洗唔洗再貼埋pick再慢慢討論
Wanamaker 唔係全額呀 係mini MLE only
但其實一開市場果陣勇有權簽個全額中產,因為勇上季係稅線以下
.......
你想傾補強,
但你skip cap space唔講,
Skip點trade唔講,
剩係講想簽咩人...
坦白講,咪者係9up⋯⋯
嘗試下進步下,自己諗過可唔可行,trade有冇機會成功,咁先識分邊啲吹水邊啲係真係既新聞麻
如果唔係咪又係9up型球迷 人講乜你又信囉...

唉 學下睇下都唔係咁難者
Basketballreference.com 好野黎
Search Nba salary 大把網
似想等到playoff先出,反而擔心JoJo今日既傷
嗰下都幾大劑,傷十字韌帶多數走唔甩
雖然唔係jojo同76ers fans, 但佢今季同成隊打得幾好,如果咁收league法好可惜
Curry又老一歲了 唔知仲有幾多年巔峰呢
嚟緊個兩場應該就決定到 Trading

用wiggins 換 oladiplo tucker 好唔好?

要穩定得分點都冇咪好揀

再唔係就DeRozen
有冇人睇?
連敗壓力加生日戰,feel到有機
未完第二節頭6分鐘真係唔敢講
playoff level防守
就咁睇q1每個人都好快入局
後備頂唔頂得住
用實際表現答左你了
後備問題今季睇嚟都搞唔掂
普洱上正選,Curry後備算啦
11分優勢3分鐘唔夠冇晒
Poole同mannion去完g league換咗個人咁
Wiseman軍訓
Wiseman 係咁比人撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞