(剩低每一個timeout可賺1萬美金)NBA 金州勇士球迷討論區 (10) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Pop真係堅,睇下而家馬刺個陣,除左ddr之外都冇乜名氣大既球員,想知如果呢隊勇俾pop教會有咩成就
Kobe式待遇得Kobe Dirk TD有...
更多係Wade 式待遇

Nba is business
Curry都champ左三次啦
想攞FMVP都有隊波識用你同肯圍住你黎砌先得
無論要錢定要面勇士都俾到佢
kobe式待遇如果係指份合約的話,kobe最尾兩年其實都幾阻礙湖人發展,唔係LBJ加入,湖人應該有排沉
Walton問題
係呀 所以咪想問大家指既Kobe式待遇係咩囉
嚴格黎講Kobe玩爛咗湖五年咁制架
勇照咁玩,我唔信你地頂得順
而家都郁啲屌隊波廢啦
超 到時咪變Kerr問題囉
而家都屌緊啦
勇唔係湖
KD之前 冇星會fa入勇架
連Curry都冇埋,更加唔會吸引到星翻嚟。
要記住只有強隊先會吸引到人加人,有時要接受現實ㄧ勇士唔係爭冠球隊,自然唔會吸引到人加入。

勇士無薪金高呢個引誘,勇士無戰績證明,加入後未必會有球權。不如諗下勇士有咩可以吸引人先。
除左球隊氣氛好,可以同手感淫k打波,射波空過露營之外,真係諗唔到有咩吸引到球星來
[現在?未來?] NBA 金州勇士球迷討論區 (11) Golden State Warriors
https://lih.kg/2444066
又冇Miami 嘅陽光與海灘,得金門大橋
如果你計埋wide open 射唔入就會俾球迷屌到7彩既話,射波空過露營都係 disadvantage 黎
今年冇kt ,實力大減,見頂又換唔到咩人;另外,今年有藍網,湖,大飛個d博哂老命想拎總冠軍
勇今年入到季後賽當贏左,咪當順便訓練下班新仔
Mulder都Wanamaker今日冇上
係咪準備
喂你都幾乎場場睇
見到啲wide open命中咁曳點樣唔屌

然後近五場手感跟住一齊西波,你老母

只希望對所有球員都一視同仁
每個球員都用同等力度屌
唔好差別待遇
咁就足夠
第七八名對上湖艇爵,諗起都慘
話說 見大家成日殺wide open射唔入,想知大家覺得wide open 3 大概幾多%先合格?
一係入一係唔入=.=
wide open 唔敢射先會話兩句
Apron好似係全額中產 sign&trade 雙年特例?
簽Wanamaker觸發?
不過我計錯caphold就柒嘅 抵比公海笑
The Tax Apron is the amount above the Tax Level that cannot be exceed by any team that uses the non-taxpayer mid-level exception or the bi-annual exception, or by any team that acquires a free agent in a sign-and-trade. When the Tax Apron applies to a team, it serves as a “hard cap” that the team cannot exceed under any circumstances.

Yes Wanamaker 觸發,但即使唔係佢,暑假唔用都留唔到全額中產,因為今季一定爆cap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞