(剩低每一個timeout可賺1萬美金)NBA 金州勇士球迷討論區 (10) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Curry以為自己仲打緊全明星?
今場輸自爆
之後打jazz同湖人,準備六連敗
打左半季 仲係搵唔到第2,4節頭6分鐘進攻穩定既隊
想靠防守捱過, 但又防唔住, 想同人地交換入球, 你一球我一球咁又做唔到, 好頭痕
成班球員學打波既時候好似無學過進攻咁
知你唔識打只會傳,所以可以越守越出人盯人
跟住比人逼搶一兩次就淆,然後唔敢打
對面隊就可以越守越出

點解?因為唔識進攻,無高度,無射程囉
連打到pnr果個chriss都斷埋腳
今季真係無眼睇

第二節真係阿婆都識打,出個star幾分鐘輕輕鬆鬆打個10:0 run
第2節幫人射起哂 可以唔洗睇
頭寒啦屌 咁打落去輸40起步
屌啦成隊勇得手感一個有射程
你叫Steve Kerr換衫落去企都仲多空位過而家
Curry time out咁激動
打完all star再歸隊個反差大到
輕鬆睇波算,我最憎係得Kerr
罰球都射成咁
見頂可唔可以生性啲 低位對住reggie Jackson 都打唔入
見頂呢排真係幫唔落
佢射個動作都怪怪地咁
見頂張約...30m打到成個二三線starter咁都幾難搵到水魚接
證明一樣技術唔用係會冇左,明明頭幾年fade away媲美Kobe
一個快攻打到全部人翻曬黎都未打得入
放完個all star break成隊一齊遊魂最撚離譜係智者
冇計。隊友幫唔到手
curry畀人貼身掂住幾時先有foul
射波follow up一直飄忽,入唔入睇當日手感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞