(剩低每一個timeout可賺1萬美金)NBA 金州勇士球迷討論區 (10) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
宇宙勇以前15巨頭的
廢鳩又巨頭 重傷表弟又話巨頭
係咁㗎啦,當一隊稱霸就會有人討厭,從而對所有有機會針對到
嘅嘢作出批評,直到永遠。

不過拋開所以主觀睇法,Griffin失去競爭力同能力大幅下滑係必然嘅事實,佢上年揀playoff帶傷復出,都有人講過會對佢本身有好大嘅影響,家下都發生緊。

所以Griffin唔好話係巨頭,all stars嘅level,佢現在做唔做一個稱職嘅先發都係一個疑問,更何況佢今時今日咁玻璃。

不過睇佢都係博籃網贏Final
d人雙重標準,分別係因為nets而家未拎到冠,勇就先有一年冠軍經驗
巨頭同核嘅標準,真係年經嚟
傾極都冇定論
因爲個時既勇同而家既藍網 實力唔同 不過藍網仲有兩份5百萬約 應該會再簽人,就唔知變成點
睇返明星賽,curry同 dame鬥遠真係好正,仲有互交alley oops俾cp3, 其他人唔太識搞下氣氛
勇對oladipo有興趣
點trade法?
冇咩可能,trade個人翻嚟唔係想留隊嘅真係不了
搏Otto Porter Jr 買斷遊說佢加盟好過
呢個兩季半打得45場 仲養緊傷到三月尾既人 你都想要?
Oladipo 要黎打替補 PG定係穩定既後備得分點??
......if 真係trade佢,點解唔諗係黎打正選?
(除非你上basemore做正選既者)
點trade先
我覺得用oubre加個飲水機(smaxxxx)再加2rd pick就最好
如果勇要減低負擔送走見頂可能用1rd pick
咁箭就送多件tucker
Ola嚟點都正選 用佢帶bench唔知會唔會好過見頂
只係覺得 Ola + Curry 打正選後場, 防守好似好蝕咁, 我一睇到 ola 就覺得佢可能救到勇士個 bench, 不過冇睇火箭波, 佢傷完之後仲有貨嗎?
.......個重點係你要用人換ola,咁果個人走左總有個人頂番正選,咁點解唔係ola做正選,而係佢救bench?

答番你,ola防守好蝕??ola d team黎...
出番黎,進攻差左好多 防守仲有8成

不過唔值得換啦,Kelly未來性好過ola
但更有機會兩個都續唔到,咁何必要用埋pick黎換呢
如果勇士唔打算用到Wiseman同timberwolves支首輪籤,基本上好多嘢都做唔到,得個傳聞,唔會有任何改變。
只可以睇下有冇人會肯答應底薪加盟。
認同
而底薪方面,亦認為勇唔會夠人搶
Kelly下年應該好難留
除非trade走見頂/Klay/Green是旦一個
下年klay復出,希望吸引到底薪暗星加盟
簽唔簽豪哥試下
發展聯盟打得唔錯
完季了
頂 wannafucker 試試
馬刺放LA, 35 歲既佢有冇機底薪入勇士,佢同blake其實邊個退化得快D
咖哩之前好似話想留佢喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞