(剩低每一個timeout可賺1萬美金)NBA 金州勇士球迷討論區 (10) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有個好似以前jack咁既pg已經好好
咁多都冇cook個種自主得分能力加控場
Ching 去#716投個票
cook都好j

雖然真係冇
你拎Jack呢個傳奇嚟比仲好講,去邊隊邊隊主力PG一定有傷個個J. Jack吖嘛
Griffin未必想嚟係真嘅
佢當高階版David west咁用好fit
Griffin 應該會去 Nets
咁樣比,今年draft真係極大年
今年頭五好多都高完成度,當年wiggins做狀元,今年可能頭五都冇
大家不如等狼籤算啦,望佢抽唔到頭四
咪玩 見頂計潛力同完成度都一定入今年頭三
最多未必夠Cade爭狀元
觀乎今年新仔 根本冇見頂type既身體質素可以j
最勁既jalen green都唔夠比

見頂養得壞,呢班人都會養得壞的

咪人吹你又吹先得架
身體質素見頂係一等一嘅
但計完成度,今年唔少人啲切入腳步同射波都已經NBA ready
不過見頂呢啲側翼係要慢慢練嘅,計潛力入到頭三都正常
2014年係選秀大年但係見頂都係壓倒性first pick 唔係剩係得身體質素嘅 仲有其他技能包
講技術見頂唔係top但唔係冇 例如oubre就真係冇運球技術 連好似見頂咁單打都唔得
今年好多潛力股 但完成度高其實得頭三...

但係個年佢真係好勁 打到成個第6人咁
J.Jack係唔差,得分控場傳波都有

有感而發,Ky Bowman >>> Wanamaker
bowman而家去左邊
Ky真係輸身高,你比多5cm佢都已經夠用
G-League

Omari Spellman都好可惜
係勇打得唔差,場場都好有火,被trade去狼都仲著勇Logo嘅波褲練波。藍領嚟緊都唔差
spellman同 paschall可能功用上重疊左,大大隻又唔係高果種,進攻手段paschall較好
Spellman應該係stretch 4嗰類
但確實同位置paschall 靈活啲爆發力又勁啲,頂得到小球中鋒
Bowman同Chriss啲pnr 幾有默契
不過一個留唔到隊一個訓成季
恭喜晒,Curry贏得三分球大賽冠軍
Curry all star game竟然有手感
BG去埋net
難得冇人double team 又冇人一過半場就mark佢 加上喺三分賽熱咗身 可惜拎唔到mvp 不過字母咁嘅表現的確值得拎嘅
睇出面post
點解以前宇宙勇就5巨頭
而家爛網格芬就唔計巨頭
KD Kyrie Harden Blake DJ, 揸住呢個陣 Nash都幾大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞