[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
想問下你點有咁多碎片抽
想問點解可以將啲動作set快捷鍵
遊戲大廳右上角揀 選項 > 聊天常用字語
然後F1原來係"好耶~" 刪左宜句 改成"/挑釁"
其他都係咁做
課金可以解決問題
原來又有免費野送
【🎁 活動《亨利知識+》獎品上架 🎁:】

活動《亨利知識+》獎品已在今天上架🎉
大家可在 5月11日 (2359) 前於「折扣商店」以 2TR 購買

另外,為慶祝即將到來的母親節🙆‍♂️🙆
活動會額外送出以下道具,大家切勿錯過!

❤️ 魔力水晶
🧡 藍領愛心T恤
💛 憂鬱的玫瑰花
❓ 萬聖節蒂蒂面具 (跑安拉拍片御用阿媽 - 整容前)

大家跑步的同時,也别忘記和親愛的媽媽大人慶節啊😉
https://www.facebook.com/TalesChannel/photos/a.169246739929253/1741327836054461/?type=3&theater
【三騎士傳說魔方】
上架日期: 5月5日至12日 09:00
可獲得所有三騎士道具以及不祥璀璨系列的傳奇魔方全新上架

✨傳說道具✨
⭐不祥璀璨系列
⭐皇家騎士系列
⭐幻光閃耀系列
⭐王者之劍
https://www.facebook.com/talesrunner.com.hk/photos/a.160709833962789/4368193226547741/?type=3&theater
睇唔到個箱抽到咩,原來係呢d
除左不詳璀璨其他都廢又唔好睇
仲要亨利箱開到大部分
谷谷放出黎想點
老野一問
依加課金最勁同最易整又實用嘅係咩裝 一套平均要課幾多先齊同埋點整
對跑嘅認知停留左係無限重合精英小丑裝用TR玩過世嘅年代
早幾年有down返黎睇 個ac重係到但完全唔明個系統改成點 依加想返黎玩下回味童年
一套不長 100
一套摧殘 100
海賊王AV裝 眼罩上衣手 每件$3
吱吱鼠頭$5
5黃上衣+下衣
死亡騎師 等30日/ 30蚊
五黃頭 80
五黃面具 20
鳳凰巾要釣魚
16速翼 50
炫光閃耀手環15
人魚/水母 150
大約係咁
Facebook group

但係上面嗰啲上限只係16速
可以上到17 不過要同後台買條17速頸鏈
依加仲有無外掛改名? 以前中學時改個名唔想再對住佢
有咩途徑可以同後台買17速條鏈 好想完美套裝 同埋條鏈大約幾多錢
100一年
邊度買就唔答啦
建議掛機掛通宵 拎幣拎到盡
想問吓件星河回憶服裝係有冇得收?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞