[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
我原本都係唔記得個帳號密碼鎖 之後直接開新acc玩 幾個星期已經勁過原本個帳
唔使搞咁多嘢
其實依家係折扣商店有咩值得課金用點買
如果你冇華麗標誌,角色咪值得買
◆ 2021/03/30 | 03.31 更新預告
維護日期及時間:3月31日(三) 09:00~16:00

拜拜託託你你了了跑跑者者
愚人節頻道
小丑把開發者小丑的鍵盤弄壞了!
快去愚人節頻道找找看失蹤的鍵帽
愚人節還有各式惡搞道具
千萬不要錯過可愛的棉花糖和2D緣迕

小賣部系統再開
春季小賣部系統
來組合過往的活動道具吧
還有稀有的傳說變更券及7大罪箱子
可組合道具每天都不一樣
記緊每天完成任務以及來查看喔

記錄保管所更新
魑魅魍魎篇
來重溫15年來跑Online的歷史吧
最新的魑魅魍魎故事新增其中
頻道兌換商店同步更新

詛咒與淨化的力量
修孟刮刮樂 黑魔女
在黑森林裡的深處
住著使用黑魔法的魔女
要是隨便觸碰
可能會被詛咒喔~

吱~吱~吱~
頑皮猴睡衣套裝
以十二生肖猴子為樣本
製作的睡衣套裝
還有愛吃香蕉的紅猴女

祝你生日快樂~~~
生日小丑的童話派對
接下來的日子是緣迕的生日
為他們一同慶生吧
還有角色專屬的道具!

注意事項:
1. 新年轉蛋機將於3月31日維護後重新開放
2. 紀念商店將於3月31日維護後結束
3. 亨利城慶典頻道、相關地圖、任務、商品、刮刮樂、營火活動將於3月31日維護後結束
4. 亨利城慶典轉蛋機將於4月14日維護後結束

https://www.talesrunner.com.hk/news/patch_news.html
https://www.youtube.com/watch?v=nOP5aSoYc2E&ab_channel=HappyRicky0v0
爭一粒慶典星星先換齊扭蛋保底

BTW幾時肯改返難啲8心...
而家易到阿婆都贏到...
完全冇咗舊時嘅樂趣....
衰在唔可以送扭蛋,唔係我可以扭到直至夠你換到粒星星,仲有成8千個幣唔知點用
宜家玩dr hell/阿努仲好過玩8心啦,又多經d
btw,想佢出返'古代魔龍蛋'同'魔軍統帥'+'魔軍先鋒'd裝比人合多d,我想合送你翠綠龍同魔軍裝
dr hell同阿努好似有限時間
夜晚冇得玩
dr hell開到去夜晚12點
阿努就只係去到6點,夜d就要開私人場先玩得,所以應該要改返同dr hell睇齊至岩
送咁多卷谷谷傻咗
ss
不過佢個小賣部黑撚到
頭先試左換10/3張普通卷各3次 分別成功左一次咋
70% wor
寧願一張一張咁樣換
等陣間佢唔中10張冇晒
之前個營火活動又話送SS券
好似4月1先有
我岩岩儲齊左挑戰者套裝
宜家係差個璀璨翼就齊璀璨不祥set,對其他有得換果d ss裝已經冇咩興趣
我不祥都係差翼就齊曬裝
想課金都冇位課
仲諗住終於完咗個慶典活動,唔洗日日逼自己玩十場拎獎勵咁煩,點知又出咗個愚人節。。
好在好快完一場
戲谷成日出埋啲要人狂玩嘅活動真係好攰....

BTW想問下啲SS券究竟點分
係咪1st只會換返1st咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞