[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
莉娜果個係用莉娜玩10鋪就有粒石,有粒石就可以拎野

玩活動有ss券送
https://www.talesrunner.com.hk/event/202103FairyTaleCampfireFestival/
想問吓記錄保管所啲問號點開出黎全部都得幾%
莉娜果個係用莉娜玩10鋪就有粒石,有粒石就可以拎野

玩活動有ss券送
https://www.talesrunner.com.hk/event/202103FairyTaleCampfireFestival/
個斬柴活動又唔即時show分 鬼記得交左幾多
仲要分三隻唔同木 最慢果隻鬼死咁難搵
唯有儲埋一次過交
btw,今次d獎品豐富過以前
我都係咁做 唔係嘅話真係會唔記得
希望最後全ser係ss卷而唔係寵劵
9成都係s換s無撚用
但係樹枝難搵到
正常都係全ser交樹枝多過原木,因為活動要每日交10樹枝,5原木
睇速度都得
但係我成日都搵唔到
已經唔識分
想睇下成set克拉魯斯SS嘅能力值
有冇人知邊度有得睇
未升級過既克拉魯斯SS?
可以去 收藏圖鑑>揀SS級>search "克拉"
或者去 鍊金術第一頁都會有
想睇升級咗嘅
而家未升級好似好廢咁

頭同翼唔錯
鞋好難取代雙衝 衫就是但啦
手同髮防企鵝就主要係魔書
但係克羅手好似直接比10%唔洗煩
換呢set又好似嘥咗扭蛋嗰4件
why not both,個活動仲有成起碼1個星期先完,可以繼續儲幣,到活動尾先再諗
屌佢老母依家走嚟送箱, 我依前為咗隻大隻仔防20%雞寵走去買咗百幾點箱
其實就算全部保底都實夠幣比你抽哂頭獎, 唔使擔心
全套璀璨得一個用法就係玩道危場再配埋100%防雞, 咁就可以成場輕鬆慢慢行
不過其實都係無聊嘅玩法
早買早享受 遲買錢都唔洗比

[/member]
已經睇透左呢隻game嘅水路
當出咗更加勁嘅裝 無咁勁嘅舊裝就開始慢慢派
成個釣魚系統獎勵 時光機 修孟卷ss翼
就正正話緊課過生肖機 星座機 爛閪死八婆荷珊嘅老玩家係on9仔
[/member]
有無人四彈扭蛋都係保底
計埋以前 我開發者2+鬼鬼鬼鬼4/5+追擊者2/3都係
雖然幣係夠 但係有無咁黑
有冇人知慶典貴賓券點拎
去商店買
谷谷最鍾意一啖砂糖一啖屎
斬柴活動簡直係佛心公司
如無意外應該係2ss劵+1s寵劵
紙條目前開到3張ss+1張s寵+20個變更箱
個色慾無視佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞