[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
全套皇家有攻速
尤利頸可以單著無問題wor
Dr hell無話夠唔夠打
當時特啱啱400攻咪一樣照玩
問題係夠唔夠人開場
係我眼殘定新發現
係商店就咁搵係搵唔到探險王的寶物

但如果係商店左上角search"探" 會見到探險王的寶物, 居然可以用tr買 每月限購2個
然後禁iron 會彈左去新頁面 裹面有4個活動 分別係Frontier 童話學園 混沌 三騎士
每個活動都有1個 50,000及2,021 TR既物品可以買
Bug左?
av著皇家全套嘅攻/血/防 應該唔夠馭龍高?
唔通之前死釣魚釣到堆馭龍出黎完全無用

ps 挑戰者一套五件 + 彗星手環 + 彗星推進器 全部都係最近開箱 / 變更劵變出
但係皇家無翼 所以你計埋尤利翼應該就一樣
係 馭龍已經廢左
【跑Online x CocoBeanGaming訂閱活動 獎勵派發】
由於活動條件達標 現派發活動獎勵序號
序號: 4407U9HYR0QMSXRJ
序號內容物包括:
7大罪 - 憤怒之箱 3個
3rd傳說變更券1張
受損的特級資料 2個
序號儲值頁面: https://bit.ly/2Z2jid4
一件有用既野都唔中
最勁個件係塔利亞推進 但已經有
黑到爆
個障礙物迴避都幾搵笨
啲地圖嘅setting根本勁少係屬於「障礙物」
啲童話地圖9成都唔計
啲交叉板又唔計
個咩碰到障礙物衝刺仲搵笨勁少圖可以觸發
改善下好喎谷兄
我原三都冇中重覆中返件4鬼裝同熾光冠
中左2個七大罪箱
連埋果3個 5件全部都重覆
不過3rd 卷換到獨角獸頭 算係咁
咁多位啲傳說券會拎咩裝去換?
孟修抽番黎既翼
克羅
一定係極龍裝
克羅易有d,但好似極龍易少少換到d靚裝
我搵到有3樣能力關'障礙物'事:
1.障礙物阻礙時間減少
2.碰到阻礙物時,迴避機率
3.碰到阻礙物時,1次迴避機率

但我試過1同3整到接近有100%,其實係冇咩用
1應該係將受傷時間大幅減少
2就字面咁解,但頂盡我估整到10%左右?
3成場只可觸發一次,所以易啲整高個%

但重點係隻game「障礙物」嘅定義太細
最常見應該係蜥蜴叔叔啲石頭,其餘勁多會令你受傷嘅野都唔屬於「障礙物」
令到呢個功能好廢
2:00:00
感覺上內裝對長衝鞋係長衝過璀璨鞋。
依家玩魔書內裝唔用得長衝,淨係靠外裝對璀璨鞋頂住,但就成日都唔夠氣,但調返轉內裝用長衝外裝用不祥又會好夠氣。
冇玩過依啲活動
懶得玩
你啱啱錯過咗活動頻,基本上依家啲免費裝能力值已經好勁,16速都輕鬆做到,課金裝只係多啲額外嘅能力
因為依家好多新障礙物都會反彈,依啲無敵嘅障礙物用大炮,爆,裝備都係避唔到
所以最正都係果個"遊戲開始時無敵"
btw,岩岩發現有得用返轉盤使用/重置券去換卡
《跑Online》GASH點數送給你🔥和你一起跑起來🏆
-
4/8-4/21 單筆儲值GASH 500點👉加送【GASH20點】乙組
GASH點數不限領取次數,儲值越多次回饋拿越多😎
🔎活動詳情:https://bit.ly/3lKlxfs
https://www.facebook.com/talesrunner.com.hk/photos/a.160709833962789/4285046664862398/?type=3&theater

宜家先知原來有得用GASH點數換返跑online點數
唔怪得有時見有人收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞