[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
而家先留意到連續呢個setting
即係0課最多7日就收皮
依家啲活動咁戇鳩 以前唔課做齊哂就可以攞晒啲獎品 依家要人課金之餘仲要連續做識玩空降危機嘅人有冇30個
每日課50點就得
仲有無人記得諾曼第跑完廿次
當時跑生跑死先300幣 之後一個聯賽掛半日機就有
戲谷再唔改變下個經營模式
遲早收皮
所有活動都係局人日玩夜玩
邊Q個得閒日日花咁多時間嚟玩活動
玩得活動嚟又冇時間玩自己鍾意嘅街場
搞到變咗每日上線為咗玩活動拎獎勵
啲裝幾勁都冇用啦都冇機會喺街場玩
不如諗下點樣鼓勵玩家玩多啲街場好過
其實幾時先有得改名
diu
我想問下依家點樣攞17速頸鏈 好想要
要3個證明換張紅色櫈定就咁換LaLa寵好
除咗後台基本上冇乜可能攞到
本身個箱已經難攞 仲要有其他垃圾而家16+10夠晒啦
隻game好耐無派嘢
真係多謝4鬼活動
cls
in light of Hong Kong students' prolonged summer vacation arising from the COVID-19 pandemic

金主係學生
想問返依加平平地收隻account 要幾錢左右 初初出玩到11年棄左 最近心郁郁想玩返 但發現當年個account己經入唔返
有錢嘅買原一以上嘅ac 多啲靚裝
咁怪得黑谷咁好人放咁多免費野出黎
估唔到我幾年後會無聊到想down返黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞