[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
皇家護衛全套/尤利全套/皇家護衛5件+尤利翼頸
揀邊套好
緊係尤利
皇家好易齊
我有齊
但係尤利攻低好多
岩岩玩返見有彩虹聯賽活動
個扭蛋機啲嘢都幾靚
想問彩虹聯賽金幣除咗課金係商店買福袋
同埋開彩虹聯賽寶箱之外
有冇其他方法可以攞多啲?
多謝巴絲解答
推廣期已經完左
上星期dm有得輕鬆拎海量幣
而家得返課金
Our revenues generated from Tales Runner were approximately US$2.7 million in 2020, significantly increased from
approximately US$1.2 million in 2019 and US$1.3 million in 2018. The increase was mainly due to our efforts in revitalizing and boosting this 14-year-old game in light of Hong Kong students’ prolonged summer vacation arising from the COVID-19 pandemic.

http://www.gigamedia.com/EN/ImgGigaMedia/20210429100344.pdf

戲谷財報笑鳩你地玩小朋友Game
應該係話呢隻game有14年咋喎
想問點樣升上17速?
而家我得對翼+最大最高速度到16
同埋寶石除左抽daily mission扭蛋係咪冇其他地方可以換到大量
因為想砌10%衝刺最高速度
thanks巴打原來完左
活動機大把有成千個開到手軟
我1-4階段得2唔洗補底
諗住抽完9階先去扭蛋
但係愈上愈貴 宜家7階已經要3粒先抽到一次
好難攞呀
btw usb任谷谷係咪set錯數
起碼乘返十倍唔係活動完連第一階段嘅都攞唔到
個彩虹聯賽升分就升得幾分十幾分
扣分就幾十幾十咁扣
都唔知佢開頭個名次點計出黎
又唔覺有咩獎勵好吸引 又有掛狗
之前要做dm果陣我掛機算
可能之後會日日狂派usb期待
想問下呢條鍊咁撚勁有冇得合成鍊金
最近玩番 個個都係度釣魚
有咩用
打rank好多外掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞