[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
同床異夢
白色情人節活動
與陌生人配對吧!
根據失敗次數獲得獎勵
來品嘗苦澀的味道...

谷谷
個活動計分仲係有bug
應該已經改返岩

◆ 2021/03/01 | 童話舞會慶典 顯示分數異常修正公告
各位跑者好,
由於童話舞會慶典較早前出現分數顯示異常
(每日扣減分數顯示正確,但總分顯示錯誤)
有關分數顯示異常問題已於本日修正
請跑者到升級系統中確認目前活動正確分數,以確保得獎資格
造成各位不便,深感抱歉!
https://www.talesrunner.com.hk/news/news.html
2021/03/02 | 03.03 更新預告
https://www.youtube.com/watch?t=4&v=M2DSNFD2byw
宜家搵埋人出埋片講有咩更新
btw,又有野送
序號: TRPATCHNOTES0303
獎品: 慶典星星 1個 、 慶典金幣 100個福袋 1個

序號兌換: https://bit.ly/2Z2jid4​
序號到期日: 2021/3/10 23:59

注意事項:
每個帳號只可儲值一次
兌換序號後請登出登入遊戲以領取獎品
屌,幾個月冇玩
依家個活動裝難攞咁多
抽到嘔都未攞到一件
過幾日又出新裝
屌 我個仲係錯
只係希望個宇宙抽抽樂係可以用幣抽

希望唔會又係改到要用點抽
你計下有冇錯,有錯咪cap低報比客服
DM壞
訓教等補償
今次算易啦,日任同活動都送好多幣同箱
你肯每日做晒d日任已經夠做

個人認為追擊者頻果個活動最難齊晒d任裝,基本上得日任有幣,之後要用幣先換到箱,仲要抽得中d料先換到d裝
黑谷marketing 如果你地有mon post
拜託快啲搵機會復刻返校服同杯翼
九尾狐抽蛋機係咪冇得換陽焰番黎? 搵唔到係邊度禁。唔該曬
齊晒2-9獎啲勾玉自動會送
屌,幾個月冇玩
依家個活動裝難攞咁多
抽到嘔都未攞到一件
過幾日又出新裝
今次算易啦,日任同活動都送好多幣同箱
你肯每日做晒d日任已經夠做

個人認為追擊者頻果個活動最難齊晒d任裝,基本上得日任有幣,之後要用幣扭蛋先換到箱,仲要抽得中個袋再抽到d料先換到d裝
我想佢出返d龍+魔軍裝比人合多d
個對漸變色好柒 不過都係杯翼嘅

真心黑谷黎 個刮刮樂免費都變左做點數

依個啲幣除左扭蛋唔知有咩用
唔好為陽焰而抽 抽左1500都唔中頭獎 拎唔到陽焰
但係拎影月可以試下
想問下咁多位巴打長沖寵係咪得迷你翠綠龍 我見哥個咩刮刮樂都好似有? 如果有長衝鞋係咪疊唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞