[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
個pool唔同 可以用嘅肥料都唔同
簡單黎講就係愈後嘅卷可以用黎換愈新嘅裝
而3又包埋12個pool 2都包埋1嘅野
但係從實用裝嘅角度黎睇
1st已經有不詳璀璨死騎挑戰者
其實都夠晒
2nd 3rd印象中無話邊件好勁
等有課開嘅人答

堆活動日日縛住人係電腦前
開心玩下ok 有無獎由佢啦
屌乜連魔書都有set衝線時間
有無人知係幾耐
點解30人場變咗4個人就開到
過氣驚冇人玩
次次活動都係用精神嚟玩
已經好耐冇玩佢嗰啲扭蛋機
寧願佢用一啲好高難度嘅關卡
可能玩幾次先有一次成功 咁都好啲
亨利王 希望快d重出
【🎁 小編清倉2021 - 節日禮物大放送 🎁】

安心跑步程式研發失敗後🤧
亨利三世為了挽救自己的民望和髮量
特意安排小編和官方舉行《小編清倉2021》活動😎
在折扣商店以 2TR 販售 愚人節、兒童節 和 復活節禮物
希望跑者能從 懐舊道具 和 動漫人物的聲音 中尋回過往的感動🥰

===== 節日禮物詳情 =====

⭐️ 販售時間:4月1日 00:00~4月7日 23:59 ⭐️
⭐️ 物品售價:2TR ⭐️

🍀 泡泡-D
🆕 [首次推出] 好看的TR項鍊-P
🆕 [首次推出] 喝牛奶姿勢 90天
❤️ 小雞帽子 90天
🧡 精靈的帽子 90天
💛 能量寶石 龍 90天 - 光光專用配音道具
💚 能量寶石 星 90天 - 明明專用配音道具
💙 能量寶石 虎 90天 - 大隻仔專用配音道具
💜 能量寶石 魚 90天 - 蒂蒂專用配音道具

---- 以下道具在活動期間每天可買1次 ---

🎀 魔力水晶 3個
🎀 復活蛋 3個
🎀 全球語音寶箱 3個
🎀 阿努比斯結晶體 3個
🎀 阿努比斯的靈魂 3個

==================

⚠️ 注意事項 ⚠️

1. 折扣商店內容以遊戲內為準
2. 如有任何爭議,戲谷官方及TR頻道有最終決定權
3. 阿貝爾和夏魯不能裝備 「精靈的帽子」和「小雞帽子」

TR頻道和官方在此祝各位節日快樂☺️
https://www.facebook.com/TalesChannel/photos/a.169246739929253/1716388605215051/?type=3&theater
宜家冇得合魔軍裝,出返d阿努結晶體/靈魂真係冇咩用
宜家唯一用途應該係升該隱/伊林斯d裝
btw,個營火活動最尾個bonus竟然係送寵物券
換極都係s寵
不過個活動張3rd ss換到自由翼
我換左2張寵,4張ss裝券,全部都係重覆/垃圾
明明特登用翼去換,都會出手/鞋
派咗獎勵啦咩?
應該派左,收到2張寵,1張ss券
係咪唔係個個都有
應該已經派晒,你覺得合資格又冇就要搵返客服
想問下璀璨鞋想換 不詳頭+璀璨翼
等唔等值?
一換一就差唔多
但頭就cheap啲既
序號到期日: 2021年4月9日 下午11:59:00
儲值頁面: https://bit.ly/2Z2jid4​
3rd寵物隱藏變更券 1張
序號: FT5D4AF9KCP6NYA8
-6換到隻ss寵

就咁睇虹光應該高傷過佢 ?
但係虹光係騎士箱出可以釣魚輕鬆刷
呢隻野尤利箱先有仲要難中到爆
我合左4件尤利+塔莉亞翼+77個材料 即係總共577個
當係開左250個箱 一次都無中過
你就好
我每次都充滿期待 但每次既結果都係中返S
大帳都係第一次中
分身換到水母真係哭撚左
轉Facebook
得罪講句,跑online細路仔唔會明
豆皮簡直係跑online 建制派
點解豆皮咁刻人憎係有原因

香港建制就係一堆nobody無故上位,唔知點解成為政客,同時收緊立會人工,袋緊香港庫房政治資源。

豆皮對我黎講就係一個nobody,本身subs唔多,無故彈起,又同跑online 官方關係密切,跑online重俾code佢派賺人氣。

同建制相同既位係,佢憑咩?豆皮本身唔係紅,唔係特別好睇,新建制本身唔係行業精英,只係靠奶共上位,所以我都幾懷疑一係豆皮同跑online工作人員相熟,或者佢只係一個受薪既跑online 員工。

一句講曬,不滿你捧一個nobody,俾資源佢,而唔係同個有能力有名氣既人合作,姐係冇民意

一係你就全部新人都捧,你唔好淨係捧一個

後話:豆皮d派code 同更新video同建制街邊banner冇撚分別
其實如果佢把聲唔好專登扮可愛已經冇咁反感
成件事上升到建制派呢個TOPIC真係OVER左
假設真係靠人脈上位 理論上應該好多人本身都識佢 有翻某程度上嘅知名度 但係一眾舊玩家都表示呢條友憑空彈出 而TR頻道班人更似本身識官方工作人員 所以對於豆皮同官方工作人員有關係先有CODE呢點 我就覺得有保留
至於點解官方搵佢 我覺得原因好簡單 首先佢係女 然後就係官方可以借派CODE呢啲少少利益就換到個人幫佢哋做野 例如更新片、間中派下福利 呢啲本身都應該官方要做既野 呢家只需要比一堆CODE條女 就唔需要佢哋自己做
但又點解唔搵一啲更知名嘅YOUTUBER做?呢一點就更簡單 錢
跑Online本身就係一隻過氣GAME 一個正常知名度高嘅YOUTUBER都係玩流行嘅GAME 而請呢啲YOUTUBER肯定要翻咁上下錢 先肯拍你拍翻一兩集 對比起請條女嘅成本 好明顯抵好多 根本唔需要啲咩錢 只係一堆CODE
至於憎唔憎豆皮呢一點 如果係因為戲谷捧豆皮而憎 我覺得真係憎錯位
要憎嘅應該係戲谷 成件事完全係由戲谷決定 唔通戲谷比CODE佢派 佢應該拒絕? 就算今日唔比呢條女 亦都會比第條友 然後你又走去憎第條友 成件事就好似戲谷決定埋你憎邊條友 而且我覺得都唔算特別捧條女 反而更似惰性重嘅戲谷為左推野比人做 就是但揀條女
咁pc算唔算紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞