[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
呢隻+暴擊傷,冇爆氣/有爆氣都有加成,而虹光蝴蝶得爆氣有加成
而且呢隻加血,所以應該呢隻有用d
我覺得唔算 可能唔啱我睇 覺得佢有啲片好尷尬 新個條愚人節片都只係敢飛住睇
如果你有心去 可以睇翻佢啲觀看次數 會發現佢直播跑啲片有25K都偷笑(有條得唔16K) 相比起佢其他片(見佢唔少過百K 甚至幾百K) 跑簡直係倒緊米
如果戲谷只係比CODE佢派而冇另外出錢嘅話 我係佢就寧願拎個幾個鐘去直播APEX R6
但係好似真係無見過人用
仲有就係
1:hell ex全程都爆緊氣咁濟
2:5%>2%(唔夠1%會round down 多數裝都係整數 係呢隻零零舍舍0.5尾)
btw唔明無啦啦點解會嘈
過氣驚可以搵到邊個有玩開嘅名人宣傳呀
純粹係因為呢隻難開到出黎姐
而傷害同血真係因人而言,有d人會想要多血d多過高傷d
其他youtuber有冇佢咁靚先
難開呢點真

唔知未來個地下世界會點
但係宜家所有圖應該都傷害>>>>>all 喎
首先hell or below/娃娃or below全部-1-1-1唔使理
dr hell計%傷所以血應該無用
hell ex其實識打可以避到唔少傷
試過一次定兩次無傷打完全場
同埋平時我會貪刀 所以佢開大招會用反彈果下無敵去食
最保守嘅玩法見佢有大招準備動作就閃開
理論上本身血量應該都夠
其實都係冇啦啦嘈 嘈左好耐下 本身都唔諗住因為呢件事哂時間講咩 食下花生算 但冇啦啦有條友將呢件事上升到建制派呢個TOPIC真係好憨鳩 仲要有人轉埋上連登 建制派做過啲咩 豆皮又做過啲咩 都唔想理條女 完全比輕左建制派做過嘅野 唔講以為建制派都冇做過啲咩傷害香港 拎建制派呢啲比真係痴撚線 仲好意思話其他人係小朋友
SORRY 成日打錯/打少 其實都係冇啦啦嘈 其實都唔係冇啦啦嘈
我覺得係定位問題
以最常合作既TR頻道同創出天際為例
個班人係本身玩得耐,識官方唔出奇
同埋佢地以年計咁搞跑相關既事,本身有其他玩家follow開
所以係先有知名度,再被戲谷搵
而豆皮就係本身冇知名度,之後戲谷搞個活動幫佢衝訂閲
成件事解釋唔到豆皮可以點宣傳到個遊戲
反而似係戲谷用個遊戲嚟宣傳豆皮
加上香港人本身都真係幾mean,所以嘈得勁
香港人MEAN就預咗 TR頻班友果次搞活動都比人屌到傻 不過用一隻過氣驚宣傳一個人 好似又邊到怪怪哋 所以我先話覺得係班友懶 唔想做咪求奇搵條女做 一堆CODE又唔係啲咩成本 用得佢哋幾耐時間 少恩少惠就換到條女幫自己做嘢 呢家啲人屌又唔係屌戲谷 又係屌幫TR頻/創出天際/條女 重要屌到人哋係建制派咁 戲谷又贏
無跟開
但係拉到共狗相提並論真心過左火
唔講其他
淨係講睇新聞嘅時候會唔會有衝動想一野打爛個mon
呢個豆皮肯定做唔到
是能但啦有免費獎攞咪得囉 喺度嘈邊個捧邊個做乜尻姐 你唔鍾意佢唔關注咪得
正解 班友日嘈夜嘈 唔講以為係佢哋想捧條女
想問下雙衝係有冇分加幾多?
我內裝對鞋加咗雙衝,外裝再著不祥鞋係咪冇用?
我見佢就咁寫判定時間增加但冇話加幾多
話黑谷有錢嘅
係咪唔記得咗出完首歌就多咗幾多課金活動
係咪唔記得咗請完緣迕配音就出咗個吞金袋
係咪唔記得咗請左成年都請唔到人 重要都唔肯加錢請
其實FB群班友係咪食飽飯屎忽癢 有免費獎咪拎飽去囉
上次搵pc直播 又話人地唔係真正嘅跑玩家 好似想趕住派哂啲code
再上次TR頻啲人搞活動開直播 又話人地講野好尷尬 嫌個活動唔公平呢樣個樣
今次搵個有玩開跑 做直播 全世界有獎拎 又唔知嘈乜鳩
屌啦 成班咁撚多不滿 但肯拋頭露面做野嘅人根本就無乜幾多個

玩左呢隻過氣game十鳩幾年 仲有promotion就唔好咁多無理嘅要求啦
到有一日屌到無哂人敢搞活動 就唔好嫌呢嫌路啦
大家玩嗰陣ctrl個制有冇問題
我今日玩嗰陣禁極都跳唔起(連去公園跳都唔得
但我出番去網頁ctrl+c同ctrl+v又冇問題啵
究竟係我鍵盤有問題定跑有問題
璀璨鞋係額外加嘅
冇詳細測試過
再入手埋宇宙奧秘嗰兩隻ss寵同吉他
加超多衝
係跑入面個設定 轉ctrl做其他制試下
長衝好似都係+2秒
宜家用緊死騎鞋+璀璨鞋+結他
夠長衝塞下推進力好過
塞寶石定點
裝+石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞