[跑online]集中討論區(16)-一進不退

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
我宜家有成千2血,打dr hell/ex有時都會死,而且打ex唔係成日都有得爆氣,所以有得揀我會用呢隻
想問依家係咪就算齊7色冠 都合唔到黃金月桂冠
本身抽奧丁箱+用點數就合到
係黑谷趁鍊金系統改版就cut左唔比人合
仲要連本身免費果d魔軍裝同龍寵都cut埋

btw,岩岩發現原來宜家禁魚餌右鍵就見到釣到咩
想知大家水手標誌會用黎換乜
睇想要咩
絕版裝換魔晶先
ss裝換學園箱先
儲圖鑑換塔羅先
而家咁樣都幾好
唔洗由朝到晚chur活動
早排慶典+情人節/斬柴,真係攰到傻
為咗做任拎獎勵花勁多時間
而家終於有返啲時間玩下自己鍾意嘅場
真呀
燒時間嘅活動你放長假期先得閒玩
平日邊個同佢日肝夜肝
其實都係跟返韓跑個schedule出活動啫
不過戲谷有時都幾大方 好似最近呢幾日咁每日都有2tr傳說變更券 宜家應該大部份人都至少有一件不祥璀璨
sss果d真係要靠活動等官方直接畀 箱既話當冇可能中到算
分身中過翼
不過overall隻驚對無課嘅人都叫friendly嘅
不詳璀璨挑戰者死騎全套靠n張免費ss卷換齊
最近送好多券但我冇咁多ss裝換
靠釣魚係咁換克羅+馭龍+皇家護衞
同埋間唔中都會出重複唯有保管住先 嘥左張ss
小學之後都冇玩過
岩岩玩番想問 唔課金有咩裝可以整又勁啲
前嗰排就有成套免費裝夠玩 依家就
裝又廢 又冇咩技術
玩叔叔 落地跑一陣就比人爆死
阿努裝
內裝全套挑戰者+織女裝
外裝全套白馭龍裝+虹光蝴蝶+尤利烏斯頸

夠唔夠玩Dr hell
想問下挑戰者一套用好勁架?
ss內裝得佢同馭龍
攻好似差唔多 但係佢血防多好多(max 差唔多1200血)
尤利要全套先有av能力
😟 係㗎 咁我用返仙子圍巾算數

其實外裝用全套馭龍定皇家女會好用啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞