D 人成日話安心出行隻 app 有問題,其實你裝過未?

1001 回覆
179 Like 9595 Dislike
之後香港滅亡,世界大爆炸添 ...
之後?你識預知未來,定係未來人?
你睇佢打啲英文咁撚樣隔開
唔撚似係正常人打字,反而似係特登cut走個字詞去處理過再放返落去
洗𨶙理佢咁多咩!政府越想你做你越唔做就係啦
笑撚死 唔識咪鳩噏啦
你自己睇隻app嘅permissions
唔洗你填資料都有方法拎到你data知你係邊個啦
林鄭: 國安法針對極少數人士

縮入你老母個臭閪度啦 死支那賤種
勞改中心同志
仲未計遲下政府等你用慣咗 就update個app再拎你多啲資料 睇野睇長遠啲啦
要做五毛都仲好d啦 咁低莊
跟黨路線走相反的路
佢用糖衣包裝過咗強制使用
然後任佢點樣出package改user flow
最簡單叫你用OTP註冊戶口
加埋電話實名制

一個步驟已經將所有嘢變晒實名監察
條支那仔已經黐撚咗線,答啲嘢九唔搭八
呢個post又多幾蚊駛
民無信而不立,係強姦犯面前一絲不掛係愚不可及,叫人相信強姦犯沒有危險性的更是豬狗不如。
樓主支拿狗快撚d 死老豆老母 咁咪可以用安心出殯apps
習大大回血劍割得咁辛苦,最後都係請咗樓主呢啲垃圾
仲要係咁打省略號,講就講啦身有屎,屌你老母排卵咩
呢班垃圾真係要拉去填海。自己一無是處,係網上淨係識人身攻擊。 出來隻抽啊笨睇死咪個個毒撚樣
由你自覺收到warning去自首驗?諗下都知無可能

個app唔會攞唔到Mac address掛?而家電話實名一上電信商攞Mac address對下就出晒黎啦
原來連登有啲咁天真ge人
做人均爭 D .. 唔係 apple to apple 就唔好衝出來比人笑 ...

啱呀
個APP係好可能…甚至乎係一定會帶嚟好大嘅政治後果
不過咁講,政府要做嘅,遲早迫到大家做
大家都係見步行步

但希望大家唔會因為不安出行嘅少幫襯咗黃店/本土產業
你洗唔洗食過屎先知屎難食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞