D 人成日話安心出行隻 app 有問題,其實你裝過未?

1001 回覆
179 Like 9595 Dislike
傻閪想洗底都醒下下啦
你用電腦睇咸網中毒果陣使唔使登記
樓主出得糧就做下功課先啦
我就係唔鐘意裝吹呀屌你老母
d人成日話食屎有問題,其實樓主真正試過食未?
無知係距離自由最遙遠既野
真係好笑。成班智障淨係識人身攻擊。屌你老母,有時真係幾體諒政府點解要對付呢班垃圾。
成個post純粹討論個app,我有叫你裝?你裝唔裝關我鬼事?
最好笑係成班智障化身福爾摩斯,search舊post,之後口沒遮攔,言行間就知班垃圾有爺生冇乸教。
真係屌都廢事。你地慢慢。今日我先明白政府點解要規管網上言論,多謝你地俾我見識到。
見一隻封一隻
block 5毛post黎 一次過
淨係講第2點,裝個network connection app 睇traffic都唔撚識,政苦有你喲蠢西幫手真係慘
最好笑係呢頭屌個政府,個頭又冇本事移民。要錢冇錢,要bc冇bc,現實分分鍾欠落幾張信用卡數未找。真係佩服呢班人仲可以上網理直氣壯屌人。真係好野。
你地繼續,我早就拎左bc,話走就走。你地繼續好撚愛香港啦。記得還min pay啦。
淨係講第2點,裝個network connection app 睇traffic都唔撚識,政苦有你喲蠢西幫手真係慘
好撚好笑,你覺得我驚你 block?
啊,你睇唔到我 D post,我好驚啊!
你以為你係邊個?你鐘睇咪睇,唔睇咪唔睇。關我鬼事?
定係你覺得 block 人巧威威?
來,俾D掌聲你 啪啪啪
番去叫你老母裝個 network connection app 睇 traffic,然後 post 上來話俾人知個 app send 左 D 咩 data 出去 最叻你啦,得未?乜撚都冇,淨係識係度講裝network app,以為自己好醒

<receiver name="io.invertase.firebase.messaging.ReactNativeFirebaseMessagingReceiver" permission="com.google.android.c2dm.permission.SEND" exported="true">
<intent-filter>
<action name="com.google.android.c2dm.intent.RECEIVE"/>
</intent-filter>
</receiver>
住係大陸真係唔同啲, 而家同你講個第2 點,自已唔撚識就叫我老母裝?
你又知我唔識?
屌你老母,晨早流流拎你老母出來,你真係孝順。
單機版連登有乜咁好玩
又有5毛
重講感染個案,樓主係恐懼撚
你仲孝順,比咁多人玩你老母
又浪費個acc
blocked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞