D 人成日話安心出行隻 app 有問題,其實你裝過未?

1001 回覆
179 Like 9595 Dislike
on9
睇outgoing packet size都知啦
send msg http method又唔同check connect msg http method
而且收msg到timestamp
同一個出msg既人越出得多msg越易track到
傻閪金又潛水
隻app open source? 你冇睇過啲code,點知冇諗嘢?
你真係唔識架喔 ...
來,教精你,自己 download 個 apk 落來,之後改個 extension 做 .zip,unzip 佢睇下。
唔識唔緊要,唔好衝出來柒,再唔係睇下新聞透視,有集係講佢地搵網絡安全公司拆解隻 app,cap 埋 packet,都冇發現。
我係問你。
黃友就係咁,淨會跟文宣,自己唔用腦。

要追踪你,都追踪八達通啦!政府又係股東,若用個人八達通又知你係邊個,或用自動增值又知你係邊個,就算張八達通不記名的,只要你用過個八達通APP啫過,又知你係邊個。

可以追踪嘅消費及行程等更有用資料(如果真係要track),鬼得閒track你個安心出行咩?阿精

每次見到啲人唔用安心出行,自己由唔帶筆又要共用枝筆咁污糟,真係感嘆⋯⋯真係XX,唔係扮㗎喎
順便blcok埋樓主
Blocked
又一支共膠post
拎撚咗都唔知,拎撚到都唔識,仲要調返轉以為自己好醒冇撚得頂,冇啲自覺,最唔洗可憐就係你呢啲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞