D 人成日話安心出行隻 app 有問題,其實你裝過未?

1001 回覆
179 Like 9595 Dislike
係呢班垃圾先覺得連登係佢地生命嘅全部。
因為係得呢度佢地先搵得番自信。
屌拿星,覆遲少少都要掉西瓜搵我。
以為全世界好似佢地咁,淨係得連登。
Blocked
樓主個ac洗唔洗換換,以後唔洗出黎行
一句講晒,政府唔可信,你就算做啱嘅野都無人信你,就係咁簡單!
住咗十年,有咩可以問我
本人行得正企得正,你覺得我好淨俾人block?
正常人嘅世界唔應該係連登。有過好可惜呢班人將連登睇得太重,皆因佢地現實世界得唔到尊重,唯有係呢度屌人以換取快感。
我地應該需要體諒下呢班弱勢社群。
而家就笑你on9
啱呀逗號支句號
仲請啱請人問號
咁又無話你唔行得正企得正,只係咁簡單既野都唔識就有啲失禮,驚啲巴打唔知點睇你姐
裝左就返唔到轉頭
我唔會同意個做法
亦都唔係政府迫我做乜都要同意
但你點解智商高到可以信政府,係咪支那出身?聽聞個邊人人都要裝類似軟件比人監控。
2021最多負評post
既然你唔信個政府,你唔走?不如考慮一下移民?相信比推翻個政權容易得多。目測中共十年內都唔會倒台。
你睇下由佔中到雨傘,拘捕左幾多人,被自殺,被性侵,被打傷,不計其數。然後?林鄭落左台?港共政府被推翻未?人地依然馬照跑舞照跳。
你信唔過個政府,做乜仲要留係度?人地官字兩個口,你呢世都鬥唔過。
最後講到未,都係番去一個點,就係你冇本事走 ...
恐怖撚係咁講佢有問題架啦
樓主知唔知到乜叫大數據
我從來都唔介意任何人點睇我。同佢地好熟?我要顧及佢地睇法?
現實中得到別人尊重,先係成功。網上區區一個討論區,who fucking care?你唔識我,我唔識你。我又唔係要你養,搵你攞錢。係咪?
問題喺個制度
裝你老味
收皮啦
講極都唔明,真係牛皮燈籠。
監控,你日日都俾N個CCTV錄影啦,你唔吵D商場?
你話個app監控你,你咪cap traffic log 擺上來,話俾人知個 app send 左 D 咩 data 上去政府,反駁我囉。
個個都話個app監控,到而家為止都冇人擺證據上來,點解?因為佢地真係搵唔到理據。其實 cap packet 好容易,我亦都相信一定有人對個app做過。不過冇嘢睇之嘛。咪係度話拎你 IMEI 啊之類言論進行抹黑囉。
我份人好公平,係就係,唔係就唔係。大家拎證據出來講囉。
有人話佢拎權限多,你咪對比下其他app拎咩權限囉。就係咁簡單。
連登講真話?
你慢慢活係自己既世界到
成日話跳樓會死,你跳過未?
樓主做狗做到要上埋黎做打手?邊個部門黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞