D 人成日話安心出行隻 app 有問題,其實你裝過未?

1001 回覆
179 Like 9595 Dislike
On9仔
樓主老母係雞,想搵返自己老豆
周圍同人講,搵返d恩客驗dna就得

而家個重點係,你老母係雞係公廁呀
走啦垃圾
有無問題都好, 我就係唔裝, 吹呀
一個正常人都知自己去過邊
咁點解我要用你個APP
你都係想出事果時捉尻我姐
is
一個冇心防疫嘅政府,猛咁要人裝個垃圾app防疫
雲仔
樓主死咗全家仲搞緊身後事未得閒上水
啱啱同你老豆破完地獄,聽日準備燒你老母。果邊問你要幾成熟喔 ~
雲!
雲!
10000萬嗰次咪食曬屎。今次係差在冇錢收。
樓主真係好柒
完全活係自己世界
後知後覺既人
有時真係忍唔住笑 ...
成班垃圾,幾十萬都拎唔出,係度話人活係自己世界。
真係好佩服你班人,講錢冇錢,講學歷冇學歷,更加唔好話移民,稍為一DD本事都拎唔到出來。然後就係網上世界搵自信。
你冇撚用架啦,死左去啦!
無知一問,
呢排間中都要去政府不同部門搞文件.....

焗住要裝安心乜乜app, 結果用左公司手機....(華為)去裝.....

每次去完搞完文件都即日del app, 上星期手痕禁入去權限度睇....
發覺佢好似淨係拎左Camera 個權限.....
Network 權限都好似無加到.........

會唔會佢之後d version 改左野......???

利申: 如非必要都唔會用APP...
打稻草人
其實之前香港電台搵左間網絡安全公司 cap 過 package 睇,冇發現任何不尋常嘢。而且睇埋D code 都唔覺會拎到 D 乜 data。樓上班人被害妄想症上腦,講自己睇得太大。
唔好Blame the victim .......Please....

由2014 年開始, 呢個香港政權已經唔係為香港人服務咁單純......

2019年, 個政權對香港年輕人做過幾多壓榨!?

所以而家佢做咩都會令人有質擬..., 因為佢個朵臭哂.....誠信唔係破產, 係負資產~!!
就算將來成個架構換哂, 高官換哂.......要巿民信政權都最少要十年八年.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞