D 人成日話安心出行隻 app 有問題,其實你裝過未?

1001 回覆
179 Like 9596 Dislike
多人用之後,強逼你用,之後改下個app,玩法就唔同曬,唔好咁天真
講到最尾,都係話有 connection,不過冇證據,有可疑。咁姐 ...
network activities 全世界都有,你解鎖iphone果下已經有。試問一下如果真係完全冇network,如果你入餐廳果段時間有感染,隻 app 點通知你?
所以我一直都叫人 cap packet,睇下佢 send D 咩出來。真真實實果D就叫證據。不過冇人做(或者有人做左,不過冇嘢睇,冇位入),班友咪一直回避,然後就拎 permission,拎 package,拎人身攻擊來討論囉。上面班人拗唔過人,就係度人身攻擊,真係覺得呢班後生仔係抵死。今日切切實實俾我感受到點解香港會輸。因為有班不知所謂,又冇能力,得把口嘅垃圾。
支那狗
想要真實就應該open source
其實你想呃邊知呢?

你自己蠢就以為其他人都會好似你咁蠢?
其實由你攞身分證開始政府就可以攞你個人資料 跟住再揾機構都可以知你住邊 不過而家純粹唔想裝政府on9 app 等你交唔到數俾阿爺睇
Andriod 版咪可以睇 source 囉。將個 apk 改為 .zip,之後就可以解壓縮。
其實真係想知你地有咩優勝之處讓你可以有如此自信?
講錢冇錢,講學歷冇學歷,要外國籍冇外國籍。而家連移民都唔敢走。我十年前都拎左bc啦。
就當我乜電子知識都冇,都信唔過港共政府啦。
樓主on99
唔做中共走狗已經好優越
樓豬星期六都要開工,真係陰公
政府迫人裝嘅app vs 唔係人人都會裝嘅新聞app
咁都叫apple to apple?
功能只會越加越多
人民習慣咗用就越嚟越易推
前幾個月先話唔會強制人使用,而家?
破窗效應,你識唔識?
係唔撚信個政府,唔撚想用呀,大陸疫苗都唔會打,上年初政府叫你唔洗帶口罩添啦,好彩無撚信咋!
香港變咗。。。。咩世界
屌你老母臭閪呀
挑戰史上最高負皮?
樓豬好均爭呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞