D 人成日話安心出行隻 app 有問題,其實你裝過未?

1001 回覆
179 Like 9595 Dislike
樓豬到底係傻鳩定係堅弱智呢
明水鳩人
樓主真不孝🙏🏻🙏🏻死全家仲上連登
唔撚理佢個app 係咪真係收集資料
我就係唔鐘意食餐飯要dl 個app 先食得
為防疫?慳啲啦
封左關我再考慮下唔下載

今日割五城聽日割十城
公道講佢又唔係愛國嘅 起碼睇返佢以前啲post
都唔應該亂鳩咁屈佢五毛Pr 兩件事嚟

呢啲似香港嘅港豬囉 應該話等緊移民嘅順民
醒咗又醒唔晒

我哋同佢哋最大嘅分別就係我哋200%唔信港共嘅時候 佢哋都仲會信50%咁樣囉
咁你錯唔曬,不過我唔係等移民,而係已經拎左bc睇班港豬杯弓蛇影真係好過癮
所以又是去返1)技術上不能,或2)技術上可能,只是 '信任' 服務提供者 '不會' 的問題。

先講1)以我有限的 on9 IT知識,我相信技術上是絕對可能。歡迎各 IT 高手指教更正,如何可百份百確認沒有任何方法或系統/程序/設計等上的 ’刻意安排’ 或 ’人為漏洞’,而不會透露個人資料呢?我做了幾十年人,已對健康衛生有一定知識,但最後我都會選擇信任醫學專業人士。

再講2) 即技術上可以透露個人資料,只是 '信任' 或 '覺得/認為' 它不會。咁大家就首先唔好擺科技上台,是政治事人的問題。你信佢就認為佢唔會,因做來多此一舉;有人唔信佢就覺得佢會,因做得多一樣得一樣。你可以覺得反正俾佢知左十樣野,俾佢知埋第十一樣多一樣野唔多;相反睇法的就會話其實那十樣野,根本已經係被逼,仲點可以再接受多一樣。
互屌講多 N 樣理據都一樣冇結果,因根本唔係客觀科技知識,而係主觀不同立場,繼續無止境地 on9 人笑人on9。

申報:我並不反對大家互屌,我矛所謂。只係呃左多年 IT 飯食,唔太想見到咁多 將本身不是 IT科技的問題變成IT問題啫。向香港,IT 飯已經唔用易食。
Admin做野啦,咁多垃圾五毛
連狗block7五毛狗未
其實攞唔攞資料冇所謂純粹覺得個apps on99咁做乜撚嘢要down啊?
人云亦云

你广州架?
啲人話殺人有問題,其實你殺過人未?
弱智仔
你點知嫁?

唔通你就係寫apps個個
錯晒重點,就算個app冇侵犯私隱就代表佢可以叫我用就用? 如果有一日證明到個app冇侵犯私隱既話,兒登仔係咪就衝去用?
blocked
樓主係咪挑戰最多負評記錄
app 目的係。 追蹤功能 資料保留7年。
屌你老母中國人就係賤種!就係冚家產!衰撚過共產黨!屌你老母你死淨種黎架!?定有爺生無乸教呀!?屌你老母!只有有爺生冇乸教既短命賤種中國人,先會咁羞恥,短命種!一定要全家死絕,所有支那女人都係雞,唔信既你上大陸係街見到邊個靚既女直接上去問佢價,因為佢哋就係雞,仲要係最下賤嘅雞,係企街雞一百蚊七次個隻,咁撚賓州都有既!?中國人就係賤就係含家產,我寧願做美國黑鬼屙嗰舊屎上面嗰條毛嗰隻烏蠅都唔撚屌你你呀屌你老母含家產,人哋美國人就係高級,你個閪生晒蜘蛛網無人屌啊!中國人就係賤!垃撚圾!係垃圾之中既垃圾!含家產之中既含家產,屌你老母,鳩硬真係無親戚,男人唔叫雞唔去滾既全部都要死全家,著polo反領既都係冚家剷!冇翻幾萬蚊喺銀包好死撚咗佢啦,唔撚係男人黎!額頭有綠光,個仔做奴隸! 個女去做雞! 仲要係至撚cheap果隻雞! $100幫人含撚奶屎眼中出!屌你老母,我係人中之龍,你係乜撚野呀 ?你就係冇家教既冚家剷,死左就要落地獄,唉屌休息啊食飛煙先,好眼訓,一陣起身係個被竇暖粒粒,望一望下面暖暖地,見到大波驊幫你含緊,真係含得撚橡皮糖
係唔撚裝 吹咩

你咪裝飽佢囉 白痴樓主五毛
du你老母
垃圾共匪PR我就唔撚裝啊!吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞